Tidig tur för små grupper till frihetsgudinnan och Ellis Island

 • Plats: New York, New York
 • Varaktighet: 4 timmar (ung.)
Från USD 57,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Se New Yorks mest berömda dam, Frihetsgudinnan, som en VIP-gäst på en guidad rundtur som omfattar särskild åtkomst till statyns piedestal. Ta en tidig färja till Liberty Island utan att behöva stå i kö i flera timmar och anländ före folkmassorna. Kliv sedan ombord på färjan till Ellis Island, i kölvattnet av miljontals invandrare, och få ut mesta möjliga av den här upplevelsen med en rundtur på Ellis Island Immigration Museum, där du kan gå i Stairs of Separation, besöka Kissing Post och höra personliga berättelser vid American Immigrant Wall of Honor.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Blir sannolikt slutsåld
 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
Rundturen startar vid Battery Park, där du får lite sammanhang för dina kommande besök genom att utforska minnesmärken i parken, vilka sällan får den uppmärksamhet de förtjänar av besökare som snabbt passerar till färjan. Tillbringa lite tid vid Castle Clinton National Monument, Pier A Harbour House, American Merchant Mariner's Memorial, The Sphere och New York Korean War Veteran's Memorial.

Sedan bär det av till Liberty Island med prioriterad ombordstigning för att få de bästa platserna på färjan och eftersom du åker tidigt (ofta på den första färjan, beroende på tiden på året) så anländer du till statyn före rusningen. Väl där kan du njuta av en fantastisk utsikt över staden och en guidad tur som tar dig rakt in i piedestalen där du kommer närmare Frihetsgudinnan än vid ett vanligt besök.

Här berättar din guide en del om stadens mest kända ikon. Frihetsgudinnan skänktes till USA av Frankrike och är utformad av de främsta arkitekterna, bland annat Gustave Eiffel (vars torn i Paris du förmodligen känner till), men hon fick inte ett så varmt mottagande som man skulle kunna tro. Hör allt om kampen för att få henne på fötter och som gjorde henne så speciell för invånarna i New York.

Sedan bär det av tillbaka till färjan och vidare till Ellis Island där du följer i fotspåren av 12 miljoner immigranter. Av din kunniga guide får du veta mer om den långa immigrationsprocessen som de fick genomgå och gå i Stairs of Separation för att förstå öns båda namn – Island of Hope och Island of Tears. Tillsammans utforskar ni museets imponerande samling av interaktiva utställningar och du kan fråga den kunniga guiden om vad som helst innan rundturen avslutas här. Du kan stanna lite längre om du vill eller gå tillbaka till färjan tillsammans med guiden och återvända till Manhattan.

Med små grupper på 20 personer eller färre och tidiga färjor till öarna blir rundturen lugn och avslappnad utan den stress och frustration som ett vanligt besök medför. Och med en expertguide till hands kan du vara säker på att lära dig ett och annat om de här platserna vilket gör att du får ut mer av upplevelsen än du skulle ha fått på egen hand.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Pier A Harbor House
Varaktighet:
4 timmar (ung.)
Information om returresa:
Ellis Island (du kan välja att bo på Ellis Island och utforska mer på egen hand, åka tillbaka själv eller ta färjan tillbaka till Battery Park med din guide)

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Avgång kl. 08.30
Kod: TG1

Tidig tur för små grupper till frihetsgudinnan och Ellis Island

Engelska
Från
USD 57,00
Prisinformation
Avgång kl. 09.00
Kod: TG2

Tidig tur för små grupper till frihetsgudinnan och Ellis Island

Engelska
Från
USD 57,00
Prisinformation

Mer information

Tidig tur för små grupper till frihetsgudinnan och Ellis Island

Statue of Liberty

Ingår:
 • Lokal guide
 • Biljetter till Frihetsgudinnans piedestal
 • Biljetter till alla färjor mellan Battery Park, Frihetsgudinnan och Ellis Island
 • Prioriterad ombordstigning på färjan från Battery Park till Frihetsgudinnan
Ingår inte:
 • Inträde till Frihetsgudinnans krona
 • Dricks
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck
 • Låsbara skåp för förvaring av stora väskor
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Rundturen genomförs endast på engelska
 • Observera att den här rundturen inte inkluderar ett besök till Frihetsgudinnans krona, på grund av säkerhetsåtgärder som införts av National Park Service som sköter om Frihetsgudinnan
 • Rundtursdeltagarna måste kunna gå uppför och nedför 215 trappsteg från receptionen i Frihetsgudinnan till den övre delen av piedestalen.
 • Alla besökare måste passera genom säkerhetskontroller i stil med dem på flygplatser för att komma in i Frihetsgudinnan. Vissa föremål är inte tillåtna och dessa konfiskeras och återlämnas inte. Se riktlinjerna för Frihetsgudinnan angående förbjudna objekt på nps.gov/stli/planyourvisit/yoursafety
 • Observera att du vid ankomsten till Liberty Island måste lägga eventuell ryggsäck eller stora väskor i ett skåp som kostar 2 dollar i sedlar (inga mynt godtas). Se till att du har dollarsedlar för skåpen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Eva J , oktober 2015

Jerry var en underbar och duktig guide