Niagarafallen, Kanada
Spara i önskelistan

Från 26,73 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...

Spara i önskelistan

clock-o20 minuter (ung.)
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Upplev Niagarafallen på nära håll på den här 20 minuter långa båtturen. Den här spännande turen börjar på den kanadensiska sidan av fallen och går sedan längs Niagara Gorge, förbi Amerikanska fallen och Brudslöjefallen, och sedan till foten av de kraftfulla Hästskofallen. Stå ute på däck och upplev vattenstänket – regnponcho ingår – eller stanna inomhus bakom ett fönster. Hur som helst är en resa du sent ska glömma.

Med en mobilbiljett skannar du enkelt din telefon och får direkt tillgång till kryssningen.
  • 20 minuters båttur till Niagarafallen
  • Njut av panoramautsikt från en katamaran med två våningar
  • Kryssa längs Niagara Gorge på den kanadensiska sidan, och beundra utsikten över Amerikanska fallen och Brudslöjefallen
  • Beundra Hästskofallen på nära håll
  • Håll dig torr i båtens inomhusområde eller välkomna den kraftfulla dimman på utomhusdäck
  • Med en mobilbiljett skannar du enkelt din telefon och får direkt tillgång till kryssningen.
Stig ombord på en toppmodern katamaran för 700 passagerare och påbörja en resa till Niagarafallen som saknar motstycke. Det finns två sektioner på fartyget – ett övre och ett nedre däck – plus ett inhägnat område som omfattas av glas, som ger skydd från väder och vind.

Välj en plats och gör dig redo för äventyr.

Fartyget kommer att glida in i Niagara Gorge innan du kryssar förbi Amerikanska fallen och Brudslöjefallen. Klä på dig regnponchon – snart kommer allt på yttre däck att få sig en dusch – i utkanten av de kanadensiska Hästskofallen. Njut av det svala stänket och det kraftfulla ljudet från vattnet. Det här är en upplevelse för livet.

Resan till fallen tar bara en halvtimme, men drycker och tilltugg finns tillgängligt inne i den inglasade delen av fartyget för den som är intresserad. Dessutom finns det en souvenirbutik vid kajen, med vattentäta tillbehör att köpa i förväg eller souvenirer att köpa efteråt.

Observera: Den här båtturen till fallen ersätter ”Mad of the Mist”-turen som nu genomförs från Niagarafallens amerikanska sida.
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 6597VOYAGE

Upptäck liknande saker att göra