Viator

Sightseeingtur till Oahu och Pearl Harbor från Waikiki

 • Plats: Oahu, Hawaii
 • Varaktighet: 10 timmar (ung.)
Från USD 120,94

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Upptäck Oahus rika historia och magnifika landskap på en heldagstur med en erfaren guide. Se historiska platser som Nu'uanu Pali och Pearl Harbors USS Arizona Memorial, stanna vid surfingstränder på den norra kusten och natursköna platser som Hanauma Bay, Halona Blowhole med mera. Din erfarna guide guidar dig under hela dagen när du åker runt på ön i buss. Särskilt om du inte har så mycket tid är den här omfattande rundturen ett perfekt sätt att uppleva Oahu.

Höjdpunkter

 • All Inclusive-rundtur
 • Bekräftelse direkt
 • Upphämtning från hotellet ingår
 • Utmärkt valuta för pengarna
Starta dagen med upphämtning på hotellet tidigt på morgonen och bege dig sedan direkt till USS Arizona Memorial vid Pearl Harbor, som ligger en kort resa bort från centrala Honolulu.

Guiden tar med dig på en rundtur i USS Arizona Memorial, som börjar med en 25 minuter lång film om historien om attacken mot Pearl Harbor. Sedan tar du en kort båttur ut till minnesmärket, en lång byggnad som sträcker sig över slagskeppet USS Arizona som ligger synligt i det klara vattnet. Du har tid att promenera runt på minnesmärket och Pearl Harbor Visitor Center där du ser artefakter från andra världskriget och skärmar med fakta om attacken.

Efter Pearl Harbor börjar sightseeingturen på Oahu med en resa i bekväm, luftkonditionerad buss. Bege dig till öns norra strand där guiden berättar lokala historier. Stanna vid berömda Dole Plantation och smaka frusen ananas, titta i presentbutiken eller mata fiskarna i plantagens fiskdamm.

Fortsätt till norra stranden som är känd för sin vintersurfning. Stanna på ställen med fina fotomöjligheter och se berömda surfingstränder som Sunset, Pipeline och Waimea Bay. Åk sedan inåt landet till utkiksplatsen Nu'uanu Pali där du får panoramautsikt över Kaneohe Bay och Kailua Bay. Guiden berättar om platsens historiska betydelse där kung Kamehameha I vann ett våldsamt slag år 1795 för att få Oahu under sitt styre.

Åk ner från bergen till kusten och bege dig tillbaka till Honolulu med paus för fotografering vid utsiktspunkten över Hanauma Bay och gejserlika Halona Blowhole.

Det blir en paus mitt på dagen på ett ställe där du kan köpa lunch. Den fascinerande 10-timmarsturen avslutas runt kl. 16.30 när du avlämnas vid ditt hotell i Waikiki.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Vissa hotell i Waikiki
Avgångstid:
6.00–6.20 från de flesta hotellen i Waikiki
Varaktighet:
10 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Mer information

Sightseeingtur till Oahu och Pearl Harbor från Waikiki

Pearl Harbor & Circle Island Tour

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning vid hotell (endast utvalda hotell)
 • Transport i buss med luftkonditionering
 • Professionell guide
 • Inträdesavgifter
 • Lunchstopp på vägen ingår
Ingår inte:
 • Lunch
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • Inga väskor får medtas till WWII Valor i Pacific Rim, förvaringsskåp finns tillgängliga.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Gert Erik G , Sverige, december 2015

Vi fick se och uppleva maximalt. Mycket var tack vare guiden Gonzales, som var påläst, van och effektiv.