Privat halvdagstur: Paris City Highlights

 • Plats: Paris, Frankrike
 • Varaktighet: 3 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 59,66

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Upplev Paris med en kunnig privat guide på denna halvdagstur med privat minivan. Du ser stadens största landmärken, från Eiffeltornet och Champs-Elysées till Notre-Dame och Louvren. Gör flera fotostopp, och besök Montmartre, Paris legendariska bohemiska kvarter där du har tid att gå och se sin kulle Basilique du Sacré Coeur. När du bokar, välj en morgon eller eftermiddagstur.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Utforska gatorna på en rundtur i staden
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Leds av lokal guide
 • Privat rundtur med enbart din grupp och en guide/chaufför
Din privata Paris sightseeingtur börjar med hämtning av hotellet med bekväm minivan. Medan din informativa privata guide tar hand om navigering i Paris upptagna gator, kan du bara slappna av och titta ut genom fönstret. Om du har några önskemål om sevärdheter som du vill se, berätta för din guide, vem som ska försöka arbeta med dem och kommentera stadens historia och arkitektur, samt information som är skräddarsydd för dina intressen.

Passera genom Place de la Concorde och Louvren när du leder mot floden Seine, som du kommer korsa för att komma till Ile de la Cité, ön hem till Notre-Dame-katedralen. Stanna här för att ta bilder av detta franska gotiska landmärke innan du fortsätter till Hôtel de Ville och det livliga Latinerkvarteret. Se Panthéon och Sorbonne, ett av Europas högsta universitet, och korsa sedan floden igen för att passera Triumfbågen och kör ner Champs-Elysées på väg till Eiffeltornet, där du har en annan bild.

Se Les Invalides och operahuset, Palais Garnier, innan du går norrut till Montmartre, Paris historiskt bohemiska kvarter som ligger på en kulle och är hemma för kända nattlivssteder som Moulin Rouge. Gå ut ur minivan här för ledig tid att gå längs kullerstensgatorna; kolla in Moulin de la Galette, beundra verk av konstnärer som hänger runt Place du Tertre, och missa inte utsikt över staden från Basilique du Sacré Coeur.

Din turné slutar med hotellavbrott.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt centralt belägna hotell i Paris (postnummer 75001-75020)
Avgångstid:

Upphämtning från hotellen påbörjas före den här tiden. Du måste kontakta den lokala researrangören för att bekräfta den exakta upphämtningstiden.

Varaktighet:
3 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Återgår till ursprunglig utgångspunkt

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

8,15 AM engelska
Kod: TG2

Morgon Privat Halvdagstur: Paris City Highlights

Engelska
Från
USD 59,66
Prisinformation
13:15 engelska
Kod: TG4

Eftermiddagen Privat Halvdagstur: Paris City Highlights

Engelska
Från
USD 59,66
Prisinformation

Mer information

Privat halvdagstur: Paris City Highlights

Private Half-Day Tour: Paris City Highlights

Ingår:
 • Hotell pickup och drop-off
 • Frittid i Montmartre
 • Transport med luftkonditionerade minivan
 • Privat förare / guide
Ingår inte:
 • Gratifikationer (valfritt)
 • Mat och dryck
 • Inträdesavgifter
Mer information:
 • Bekräftelse kommer att erhållas vid bokningstillfället
 • Korrekt Outfit krävs på Notre Dame Cathedral: Shorts, klänningar med nakna axlar, miniskläder ... accepteras inte för något inrikes besök.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen. Mer information