Företräde i kön: Biljett till andra våningen av Eiffeltornet och rundtur i liten grupp

 • Plats: Paris, Frankrike
 • Varaktighet: 2 timmar (ung.)
Från USD 64,20

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Beundra den fantastiska utsikten över Paris från andra våningen i Eiffeltornet. Gå förbi de långa köerna till stadens mest berömda landmärke, och följ med guiden direkt upp till observationsdäcket. Du får lära dig mer om tornets historia och legender på en guidad 1,5 timmar lång rundtur och du får ett oslagbart perspektiv på landmärken som Louvren, Triumfbågen och Notre Dame. Gruppen är begränsad till 20 deltagare, så att det blir en mer personlig upplevelse.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Välj avgång på morgonen eller på eftermiddagen
 • Välj mellan flera avgångar under dagen
 • Njut av fantastiska utsikter högt uppe i luften
 • Perfekt för familjer
Besök en av Paris främsta attraktioner med den här rundturen med snabbinträdesbiljett, så att du har mer tid att njuta av den fantastiska utsikten! Du kan välja mellan många olika avgångstider, så att det passar din resplan. Du möter guiden nära foten av tornet. Du slipper hisskön, som kan ta upp till två timmar under rusningstid, och tar dig direkt upp till andra våningens observationsdäck.

När du kliver ut ur hissen kan du njuta av den hisnande utsikten över staden i varje riktning genom de stora fönstren. Du får ett perspektiv från ovan av berömda landmärken och monument som Louvren, Triumfbågen, Champs-Élysées, Notre Dame, floden Seine och Grand Palais. 

Du får lära dig mer om de byggnadstekniska prestationer som gjorde tornets konstruktion möjlig för världsutställningen 1889. Hör berättelser om chefsarkitekten, Gustave Eiffel, och de många legender som omger den moderna Paris-ikonen. På slutet av den 1,5 timmar långa rundturen kan du välja mellan att köpa en biljett till tornets högsta (tredje) våning om du vill, eller återvända till gatunivån.

Obs! Den här rundturen ger företräde i kön till tornet, vilket inte påverkar Eiffeltornets rutiner och säkerhetskrav. Biljetter kan bokas upp till 90 dagar i förväg.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Centrala Paris
Avgångstid:
Varierar
Varaktighet:
2 timmar (ung.)
Information om returresa:
Avslutas i centrala Paris

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 9.45
Kod: EN0945

Avresa kl. 9.45 (var på plats senast 9.30) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 10.45
Kod: EN1045

Avresa kl. 10.45 (var på plats senast 10.30) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 11.15
Kod: EN1115

Avresa kl. 11.15 (var på plats senast 11.00) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 12.15
Kod: EN1215

Avresa kl. 12.15 (var på plats senast 12.00) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 12.45
Kod: EN1245

Avresa kl. 12.45 (var på plats senast 12.30) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 13.15
Kod: EN1315

Avresa kl. 13.15 (var på plats senast 13.00) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 13.45
Kod: EN1345

Avresa kl. 13.45 (var på plats senast 13.30) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
Rundtur till Eiffeltornet med avgång kl. 14.15
Kod: EN1415

Avresa kl. 14.15 (var på plats senast 14.00) för att slippa de långa köerna till Eiffeltornet. Grupprundtur med max 20 personer. Rundturen går till andra våningen och inte till den översta våningen.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation
3pm Eiffel Tower Tour
Kod: TG25

Depart at 3pm (arrive strictly at 2:45pm) to skip the long lines at the Eiffel Tower. Guaranteed group tour that never exceeds 20 people. Tour goes to the second level and not to the summit.

Engelska
Från
USD 64,20
Prisinformation

Mer information

Företräde i kön: Biljett till andra våningen av Eiffeltornet och rundtur i liten grupp

Skip the Line: Eiffel Tower Tickets and Guided Tour

Ingår:
 • Guide
 • Entré till första och andra våningen i Eiffeltornet 
Ingår inte:
 • Tillträde till tredje våningen i Eiffeltornet
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Vuxenpriser gäller för alla resenärer från 4 år
 • Barn under 4 år reser gratis
 • Den översta våningen och hissarna kan vara stängda för allmänheten vissa dagar på grund av underhåll eller av säkerhetsskäl. Förutom möjliga förseningar på grund av stängda hissar kommer inte detta att påverka den guidade turen och därför kan du inte räkna med någon återbetalning eller rabatt
 • Observera att det inte är möjligt att köpa en biljett till
  toppen på andra våningen i Eiffeltornet.
 • Innehavare av den här biljetten får gå före kön till den andra våningen av Eiffeltornet, men det kan även vara kö till säkerhets- och väskkontroller samt till hissarna. Observera att det inte är tillåtet att ta med knivar, vassa föremål eller glasflaskor
 • Obs! Vi kan inte förutsäga när det kommer att vara extra långa köer till Eiffeltornet. Långa köer är normalt vanligare på sommaren, på helgerna samt under högsäsong (till exempel vid jul, påsk och lokala högtider). På våra rundturer med snabbinträdesbiljett får du gå före i en eventuell kö. Tyvärr är det omöjligt att förutsäga vilka dagar och tider det kommer att bildas köer. Planera och boka i tid för garanterad plats på en rundtur i liten grupp till Eiffeltornet.
 • Den här rundturen är inte anpassad för rullstolsburna
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.