Snabbinträde: Kvällstur till Louvren med vinprovning

 • Plats: Paris, Frankrike
 • Varaktighet: 3 timmar (ung.)
Från USD 123,40

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Få snabbinträde till en kvällstur på Louvren och smaka på läckert franskt vin på en parisisk bar! Den 2,5 timme långa upplevelsen är perfekt för alla som älskar konst och vin, och du får chansen att se mästerverk som Leonardo da Vincis Mona Lisa utan folkmassorna på dagtid. Efter att ha fått lära dig mer om galleriets konstverk från en kunnig guide besöker du vinbaren Les Caves du Louvre, där du får prova vin (tre glas har valts ut särskilt för din grupp) och smaka charkuterier och ostar.
Du kan välja att uppgradera den här rundturen med "Etikettering av vinflaskor", där du kan designa din egen etikett. När rundturen är slut får du ta hem en flaska med din egen etikett och med innehåll som du har valt.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri dryck ingår
 • Kostnadsfria snacks ingår
 • Rundtur med fullständig presentation
 • En unik upplevelse
 • Hoppa över kön
 • Blir sannolikt slutsåld
Träffa din guide vid Arc de Triomphe du Carrousel i närheten av Louvren i centrala Paris. Detta världsberömda konstgalleri lockar publik och köerna för att komma in kan vara långa – även under kvällstid. Gå förbi köerna med din snabbinträdesbiljett och gå direkt in och utforska Louvrens rika utbud av konstverk.

Med över 3 500 konstverk att se kan ett besök på Louvren kännas överväldigande. Så slipp allt krångel och följ bara guiden för att få se museets höjdpunkter. Stå framför Leonardo Da Vincis Mona Lisa, ett av världens mest kända konstverk, och få höra mindre kända fakta om berömda skulpturer som Venus från Milo, en antik staty av den grekiska gudinnan Afrodite. Lär dig mer om de olika konstverksgenrerna som finns representerade i det imponerande galleriet, och få tips på saker att hålla utkik efter när du promenerar omkring på utställningen.

Efter 2,5 timmar inne på museet är det dags för din vinupplevelse! Promenera den korta biten från Louvren till närliggande Les Caves du Louvre – en typisk parisisk bar.

Slå dig ned, insup den välkomnande atmosfären och njut av ditt vin. Tre glas av olika vintyper har valts ut särskilt för din grupp. Till ditt vin kan du njuta av läckra charkuterier och ostar medan du småpratar om fransk konst och mat med guiden och din grupp. Rundturen avslutas inne på baren, men du kan stanna kvar ytterligare en stund om du så önskar.

Du kan också välja att uppgradera den här rundturen med "Etikettering av vinflaskor", där du kan designa din egen etikett. När rundturen är slut får du ta hem en flaska med din egen etikett och med innehåll som du har valt.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Arc de Triomphe du Carrousel i närheten av Louvren
Avgångstid:
Kl. 15.30/18.30
Varaktighet:
3 timmar (ung.)
Information om returresa:
Avslutas inne på vinbaren Les Caves du Louvre i centrala Paris

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Avgång kl. 15.30
Kod: EN1530

Den här 2,5 timmar långa rundturen avgår kl. 15.30. Var på plats senast kl. 15.15. Maximal kapacitet för rundturen är 25 personer.

Engelska
Från
USD 123,40
Prisinformation
Avgång kl. 18.30
Kod: EN1830

Den här 2,5 timmar långa rundturen avgår kl. 18.30. Var på plats senast kl. 18.15. Maximal kapacitet för rundturen är 20 personer.

Engelska
Från
USD 123,40
Prisinformation
Etikettering av vinflaskor kl. 15.30
Kod: EN1530UPGRADE

Den här 2,5 timmar långa rundturen avgår kl. 15.30. Var på plats senast kl. 15.15. Maximal kapacitet för den här rundturen är 25 personer. Designa din egen etikett som du kan ta med dig hem.

Engelska
Från
USD 147,13
Prisinformation
Etikettering av vinflaskor kl. 18.30
Kod: EN1830UPGRADE

Den här 2,5 timmar långa rundturen avgår kl. 18.30. Var på plats senast kl. 18.15. Maximal kapacitet för den här rundturen är 25 personer. Designa din egen etikett som du kan ta med dig hem.

Engelska
Från
USD 123,40
Prisinformation

Mer information

Snabbinträde: Kvällstur till Louvren med vinprovning

Louvre by Night

Ingår:
 • Professionell guide
 • Headset, vid behov
 • Inträdesbiljett till Louvren
 • Vinprovning
 • Plockmat med ost och charkuterier
 • Uppgradera alternativet till "Etikettering av vinflaskor"
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • Vi kan tyvärr inte ta emot gäster i rullstol eller med andra funktionshinder som kräver särskild assistans. Vi kan inte heller ta emot sitt- eller barnvagnar på våra grupprundturer.
 • Fotografering är tillåten under hela rundturen, men fotografering med blixt tillåts inte inne på Louvren
 • Minimiålder 18 år.
 • Ange eventuella specifika kostbehov i fältet ”Särskilda krav” när du bokar
 • Extra säkerhetsåtgärder kan förekomma på vissa platser p.g.a. skärpt global säkerhet. Det leder till att det kan uppstå förseningar vid obligatoriska säkerhetskontroller för att komma in på de platserna. Extra säkerhetsåtgärder kan också medföra att storleken på väskor som får tas med in begränsas. För att undvika störningar eller att du inte släpps in rekommenderar vi starkt att du undviker att ta med stora handväskor, väskor eller ryggsäckar på rundturen.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: jeanette.kampe , april 2015

Mycket trevlig upplevelse - tyvärr finns det så mycket att se i Louvre att man bara hinner se en bråkdel. Intressant att smaka på olika viner!

Recenserad av: Lars T , oktober 2015

Jätte trevlig tillställning med en mycket påläst och välartikulerande guide på Louvren
Kan med gott samvete rekommendera en sådan visning.
Det jag skulle kunna klaga på är att vid vinprovningen byttes inte glas mellan
de olika vinerna, inte ens mellan rött och vitt.
Lars Tunebo