Från

68,53 US$

73,25 US$  spara 4,72 US$

Specialerbjudande

Boka och spara 3 procent jämfört med den lokala leverantörens priser!

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...

Time
2 timmar 30 minuter (ung.)
Ticket
Elektronisk kupong

Översikt

Slösa inte tid med att stå i kö, utan följ med på en prioriterad guidad rundtur på Louvren. Boka tid och hoppa över kön, så får du ut mesta möjliga av din begränsade tid på världens största museum. Efter din guidade rundtur kan du gärna stanna kvar och utforska Louvren på egen hand.

Från
68,53 US$

Recensioner

4,5
1 977 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
, maj 2016

Fungerade väldigt bra. En underbar och kunnig guide.

, maj 2016

Allt fungerade mycket bra. Kunnig guide som talade flytande engelska. Prisvärt när man behöver hoppa över kön.

, sep 2015

En mycket kunnig guide, även lite personlig var härligt att ha med. Borde dock ha något bättre än ett ynka paraply, som inte alltid var i luften, för att kunna visa var hon var, det blev litesvårt att hänga med bland alla människor.

, aug 2015

Det stod i informationen att man skulle bekräfta att man skulle gå på guidningen så vi förlorade en halv dag med att hitta deras kontor. Smidigt att gå in med guiden utan att behöva visa biljett men guiden berättade för mycket om annat som inte var så relevant om vad vi hade bokat, nämligen Louvren som blev avklarad ganska fort. Men hon var kunnig och det var smidigt med hörlurar så man ej behövde anstränga sig för att höra.

, jul 2015

Good tour, although a little speeded. But there are a lot to look at in the Louvre... Bring water and something to eat very expensive to eat inside, and you have to leave the museum to buy food in the entrance area also very expensive. The Louvre is gigantic, the guide said it would take 3 months to see all objects if you spent 3 seconds on each object...


Phone
Har du problem med att boka online?
+1(702) 648-5873
Ring +1(702) 648-5873
Produktkod: 2050_PA

Upptäck liknande saker att göra