Snabbinträde: Express-rundtur av Louvrens mästerverk i liten grupp

 • Plats: Paris, Frankrike
 • Varaktighet: 90 minuter (ung.)
Från USD 83,22

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Utforska ett av världens främsta museer på den här 1,5 timme långa rundturen på Louvren med snabbinträde. Beundra världsberömda verk som ”Venus från Milo”, ”Nike från Samothrake”, Géricaults ”Medusas flotte” och Leonardo da Vincis mästerverk ”Mona Lisa”. Att besöka Louvren är mycket populärt och köerna är ofta långa. Du får snabbinträde och kan gå direkt in till galleriernas mest imponerande skatter och sedan lyssna på insiktsfull guidning om de gamla konstverken. Rundturen är begränsad till sex deltagare, så att det blir en mer personlig upplevelse.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Privat guide för en mer personlig upplevelse
 • Hoppa över kön
 • Små grupper med personlig service
Träffa din guide nära ingången till Paris berömda museum Louvren på morgonen, och dra nytta av snabbinträdet för att slippa köerna och gå direkt in. Louvren är en skattkammare som förvarar några av världens mest betydande konstverk, och museet anses vara ett av världens främsta.
Med en samling som sträcker sig från antikens Egypten och fram till den italienska renässansen och ännu längre, skulle det ta flera veckor att utforska museet i sin helhet. Följ guiden till galleriernas höjdpunkter och lyssna på historierna som berättas.
Beundra Antonio Canovas Amor och Psyche, ett neoklassiskt mästerverk från 1700-talet. Hör guiden berätta om mytologin bakom dessa två älskare, och förundras över skulpturens utstuderade former.
Beskåda Venus från Milo, den världsberömda avbildningen av Afrodite – kärlekens och skönhetens gudinna. Verket anses av många vara det finaste exemplet på antika grekiska skulpturer som finns bevarade idag. Upptäck andra höjdpunkter, som Nike från Samothrake och Géricaults oljemålning från 1800-talet, Medusas flotte, och hör historier och sägner bakom den fascinerande skulpturen och målningen.
Vandra genom Louvrens vördade korridorer fram till Leonardo da Vincis ovärderliga mästerverk, Mona Lisa. Lyssna på guiden som väcker målningens mystiska motiv till liv och berättar om de olika teorierna om hennes identitet.
Efter att du har utforskat museets gallerier och korridorer i 1 timme och 30 minuter avslutas rundturen. Stanna lite längre och utforska på egen hand, eller ge dig av för att njuta av resten av dagen i Paris.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Nära Louvren i centrala Paris
Avgångstid:
Varierar
Varaktighet:
90 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas på Louvren

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Tur kl. 11.30
Kod: LATEMORNING1130AM

Louvre Express-rundtur med start kl. 11.30; samling kl. 11.15.

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation
Rundtur kl. 14.30
Kod: AFTERNOON

Louvre Express-rundtur med start kl. 14.30; samling kl. 14.15.

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation
Rundtur kl. 9.15
Kod: MORNING

Louvre Express-rundtur med start kl. 09:15; samling kl. 9:00

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation
6:30PM
Kod: TG5

Louvre Express tour starts at 6:30pm; meeting time 6:15pm

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation
3:30PM
Kod: TG6

Louvre Express tour starts at 3:30pm; meeting time 3:15pm

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation
9:45am Tour in English
Kod: TG7

Skip the Line: Louvre Museum Walking Tour including Venus de Milo and Mona Lisa in English. Depart at 9:45am (arrive strictly at 9:30am)

Engelska
Från
USD 83,22
Prisinformation

Mer information

Snabbinträde: Express-rundtur av Louvrens mästerverk i liten grupp

Best of Louvre in 1.5 hours

Ingår:
 • Professionell guide
 • Inträde till Louvren
 • Du slipper garanterat de långa köerna
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller funktionshinder som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barn- eller sittvagnar på våra grupprundturer.
 • Snabbinträde och noggrann planering begränsar trängsel, men var medveten om att vissa platser är mycket välbesökta under standardtiderna
 • Extra säkerhetsåtgärder kan förekomma på vissa platser p.g.a. skärpt global säkerhet. Det leder till att det kan uppstå förseningar vid obligatoriska säkerhetskontroller för att komma in på de platserna. Extra säkerhetsåtgärder kan också medföra att storleken på väskor som får tas med in begränsas. För att undvika störningar eller att du inte släpps in rekommenderar vi starkt att du undviker att ta med stora handväskor, väskor eller ryggsäckar på rundturen.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.