Rundtur till Cinque Terre med minibuss från Pisa

 • Plats: Pisa, Italien
 • Varaktighet: 9 timmar (ung.)
Från USD 183,16

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Tillbringa en dag med att utforska Cinque Terres färgglada kuststäder tillsammans med en trevlig guide. Från Pisa reser du med minibuss, och sedan med båt eller tåg beroende på vädret, till de pittoreska byarna som ser ut att klänga sig fast på klipporna i Cinque Terre, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Beundra de vykortsvackra byarna och den enastående utsikten över Liguriska kusten. Den här rundturen är begränsad till åtta personer för att säkerställa upplevelsen av en mindre grupp.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri dryck ingår
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
Lämna ditt hotell i Pisa i en luftkonditionerad minibuss och ge dig av på en resa ner till Cinque Terre. Cinque Terre betyder ”fem länder”, och området har blivit uppkallat efter de fem charmiga byar som ligger längs den slingrande kusten. Under resan berättar guiden mer om den här platsen som är upptagen på UNESCO:s världsarvslista.

De här idylliska städerna är till större delen otillgängliga för bilar, så det är perfekt att utforska dem till fots. Efter kustresan hoppar du ur minibussen och fortsätter resan med antingen båt eller tåg, beroende på väderförhållandena.

Guiden leder dig sedan runt i varje stad till fots och ger dig egen tid på varje plats så att du kan handla, utforska eller till och med sola. Första anhalten är Riomaggiore, den sydligaste av de fem städerna. Följ guiden runt på de charmiga gatorna och stanna och beundra de pastellfärgade husen i bergsbyarna.

Därifrån beger du dig till Manarola, den äldsta byn i Cinque Terre, och sedan vidare till upphöjda Corniglia, där du får panoramautsikt över det glittrande Medelhavet. Stanna till i Vernazza och ät lunch på en utomhusrestaurang (på egen bekostnad) och styr sedan kosan mot Monterosso, där du kan gräva ner tårna på sandstranden eller till och med bada i det varma vattnet.

Sedan börjar återresan till Pisa där du släpps av vid hotellet.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Ditt hotell i centrala Pisa eller mötesplatsen
Avgångstid:
8.00
Varaktighet:
9 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Rundtur till Cinque Terre med minibuss från Pisa

Small-group Cinque Terre & Wine Tasting Tour from Pisa

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Guide/värd på rundturen
 • Transport i minibuss med luftkonditionering
 • Båt-/tågbiljett
Ingår inte:
 • Inträdesavgifter
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället, om du inte bokar mindre än 2 dagar före avresa. Annars får du bekräftelse inom 48 timmar efter bokningen, i mån av plats
 • Minst 4 personer krävs för att genomföra den guidade visningen. Rundturen kan ställas in efter bekräftelsen om det inte finns tillräckligt många deltagare för att uppfylla kraven. I sådana fall kan du välja ett annat alternativ eller få alla pengarna tillbaka.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Shwan O , maj 2015

En magisk resa som kommer att minnas hela livet, svårt att beskriva.

Recenserad av: Sabina J , juni 2016

Fantastisk tur. Det var väldigt intressant att få gå i land i de olika byarna. Dock kändes det som att det var lite kort tid man besökte byarna. Det blev lite stressigt man skulle vilja ha lite mer tid att gå runt och njuta. Guiden var jätteduktig och trevlig. Hon berättade mycket och allt sköttes perfekt.