CoCo Bongo Playa del Carmen nattklubb med Gold Member-pass som tillval

 • Plats: Playa del Carmen, Mexiko
 • Varaktighet: Varierar
Från USD 138,66

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Fira som om det var Mardi Gras, nyårsafton, eller bara en storslagen utekväll på CoCo Bongo. Frossa i en ljusshow, akrobater och covers av artister som Michael Jackson, Beatles och Beyoncé. Showen avnjuts med valfri drink från den fria baren i handen. Vill du ha mer plats att dansa på? Uppgradera till VIP-paketet så kan du släntra in på klubben via en särskild entré. Du får ännu bättre utsikt över scenen från VIP-avdelningen som erbjuder förstklassig service i den fria baren.

Höjdpunkter

 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Kostnadsfri dryck ingår
På CoCo Bongo finns en av stadens bästa fester för den som är ung i sinnet. Du anländer precis framför den gigantiska nattklubben som är känd för sin fantastiska underhållning.

Gör natten oförglömlig och unna dig ett VIP-pass – det delas endast ut 120 pass varje kväll – och glid förbi den långa kön (sammanlagt väntar över 1 000 personer på att komma in) och vidare in på VIP-området.

När du väl är inne får du inte glömma att titta upp. Luftakrobater snurrar ofta runt i rep som hänger ner från taket. Du kan fixa en sittplats nära scenen där olika artister kommer få dig att hålla igång hela natten med dans, sång och skratt. Här kan du få se Elvis- och Beetlejuice-imitatörer under samma kväll som populära musikalframträdanden.

Det är också ett bra ställe för att släppa loss på dansgolvet. Dansa till band som spelar covers från en mängd olika artister som Queen, Guns N' Roses, Lady Gaga, KISS och Village People.

Vem vet, kanske får du se Spindelmannen flyga från vägg till vägg. Bubblor, ballonger och konfetti kommer kanske att virvla runt dig. Dansare står uppe på bardisken, och du kan klättra upp och dansa bredvid dem. Den fria baren kan du såklart också besöka.

De med VIP-pass kan fly undan den enorma folkmassan på huvudgolvet och festa i en särskild, reserverad del. Där finns det mer utrymme och en fantastisk utsikt över scenen. Serveringspersonalen kommer förbi ditt bord med drinkar från den fria baren.

Innan du vet ordet av saktar rökmaskinerna ner och natten närmar sig sitt slut. Hoppa in i en taxi utanför klubben och åk tillbaka till hotellet.

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Central mötesplats i Playa del Carmen
Avgångstid:
kl. 22.15
Varaktighet:
Varierar

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

CoCo Bongo Playa del Carmen
Kod: COCOPCM

Inkluderar inträde till CoCo Bongo, en öppen bar med inhemska alkoholdrycker, samt upphämtning vid hotellet.

Från
USD 138,66
Prisinformation
Coco Bongo med Gold Member-pass
Kod: COCOVIP

Inkluderar snabbinträde till CoCo Bongo, tillgång till VIP-området, öppen bar med förstklassiga alkoholhaltiga drycker och upphämtning vid hotellet.

Från
USD 226,66
Prisinformation

Mer information

CoCo Bongo Playa del Carmen nattklubb med Gold Member-pass som tillval

CoCo Bongo Playa del Carmen Nightclub

Ingår:
 • Inträdesbiljett till CoCo Bongo
 • Fri bar (alkoholhaltiga och alkoholfria inhemska drycker)
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Minimiålder 18 år.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.