Rundtur från Reykjavik till Gyllene cirkeln och de varma källorna i Laugarvatn Fontana

 • Plats: Reykjavik, Island
 • Varaktighet: 8 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 116,56

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Utforska Islands finaste platser på den 8,5 timmar långa rundturen kring Gyllene cirkeln och Laugarvatns geotermiska bad, med avgång från Reykjavik. Beundra utsikten över sjön Thingvallavatn och berget Hengill, res till den världsarvsklassade nationalparken Thingvellir och besök Laugarvatn Fontanas geotermiska bad. Här kan du koppla av i utomhuspoolerna och njuta av värmen i naturliga ångrum. Efteråt kan du se de främsta sevärdheterna längs rutten Gyllene cirkeln, inklusive vattenfallet Gullfoss och gejsern Strokkur.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Bekräftelse direkt
 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide
Börja äventyret med att bli upphämtad från ditt hotell i centrala Reykjavik och resa genom det klippiga vulkanlandskapet kring sjön Thingvallavatn och Hengill-bergen.

Insup panoramautsikten och omgivningarna som sträcker sig till sjön Thingvallavatn. Fortsätt sedan till nationalparken Tingvalla, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och är känd för sin karga isländska skönhet. Vandra i den steniga terrängen och se Tingvalla-ravinen, där Nordamerikas och Eurasiens kontinentalplattor möts.

Beundra Tingvallas omgivningar medan du lyssnar på guiden som berättar om den vikingatida rådsplatsen från år 930, där Islands och några av världens första parlament bildades.

Res sedan vidare till sjön Laugarvatn och besök Fontanas varma källa. Den här eleganta spaanläggningen ligger vid stranden och är full av termiska utomhuspooler och naturliga ångrum där du kan koppla av och stressa ner mitt i den fridfulla miljön.

Bada i de varma poolerna och bli stärkt av den naturliga bastun där varm, naturlig ånga väller fram genom galler i golvet. Du kan också koppla av och njuta av utsikten från kaféet över lite förfriskningar (på egen bekostnad) som kaffe eller en lättare måltid.

Besök sedan två av de andra höjdpunkterna i Gyllene Cirkeln. Stanna vid vattenfallet i Gullfoss, där vattnet forsar ner över trappsteg av lava. Se den bubblande, varma källan Geysir där den aktiva gejsern Strokkur finns.

Återvänd slutligen till Reykjavik där rundturen avslutas med avlämning vid hotellet.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:

Hotell i centrala Reykjavik eller i Reykjaviks kryssningshamn.

Reykjavík har utfärdat ett förbud mot turistfordon i stadens centrum. Upphämtning från hotell i stadens centrum är inte möjligt direkt framför hotellet.

Alla passagerare ska i stället komma till närmaste bussupphämtningsplats. Du kan få hjälp på hotellet med att hitta närmaste upphämtningsplats

Avgångstid:
Kl. 10.30
Upphämtningen startar 30 minuter före den här tiden
Varaktighet:
8 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Rundtur från Reykjavik till Gyllene cirkeln och de varma källorna i Laugarvatn Fontana

Golden Circle and Fontana Geothermal Baths

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Professionell guide
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Anneli T , maj 2016

Väldigt bra rundtur. Fick se mycket och väldigt trevlig guide.
Kan rekommendera detta.

Recenserad av: Marie J , november 2015

En heldag i strålande solsken med fantastiska upplevelser av Islands oerhört vackra natur kombinerat med badupplevelse utöver det vanliga och trevlig guidning som gav en god inblick i islands kultur och historia. En toppendag!

Recenserad av: Lars G , november 2015

Underbar och intressant resa med bra bussguider, lite kort lunch om man valt resan inkl bad i varma källorna.