Kvällsrundtur till fots i Trastevere och villamiddag

 • Plats: Rom, Italien
 • Varaktighet: 3 timmar (ung.)
Från USD 111,23

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
De slingrande kullerstensgränderna i Trastevere. Middag i en 1600-talsvilla. Kombinera dem båda på denna speciella promenad-och-mat-rundtur i detta trendiga grannskap i Rom. Rundturen äger rum på kvällen när områdets barer surrar vid ”aperitivo”-tiden, och den startar med en promenad runt Trasteveres vackra gator. Hör dess historia från en guide och besök sedan en 1600-talsvilla. Möt kocken och familjen som bor där, och njut av en fyrarättersmiddag med vin i trädgården. För att göra rundturen personligare är antalet begränsat till 15 personer.

Rundturens språk

Guide Engelska
Rundturen startar på Piazza Trilussa, det lilla men livliga torget i hjärtat av Trastevere. Du börjar rundturen med en promenad utmed grannskapets kullerstensgator. Du passerar grupper av lokalbefolkningen som samlas för aperitivo och du upptäcker mindre kända gränder och hus som genomsyras av historia.

Trastevere, som en gång var en etruskisk bosättning, blev med tiden ett handelsdistrikt i utkanten av staden Rom. Greker, judar, romare och människor från alla samhällsskikt gjorde området till sitt hem och Trastevere är än idag en kosmopolitisk och levande plats. Lyssna till djuplodande berättelser om dess historia och kultur medan du promenerar.

Promenaden leder till en 1600-talsvilla undangömd på en anspråkslös bakgata. Kliv in i den privata villan med din guide och möt familjen som bor där liksom kocken som har ordnat fram din måltid. Ta plats i villans trädgård och njut en fyrarättersmiddag med traditionell romersk mat och därtill vin som kompletterar menyn.

Gourmetmat, gott samtal och flödande vin i en idyllisk Trastevere-miljö gör det här till en upplevelse du sent ska glömma. Din upplevelse slutar när måltiden är avslutad och guiden kan visa dig vägen tillbaka till centrala Rom.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Trastevere i Rom
Avgångstid:
Kl. 19.00 (var på plats senast 18.45)
Varaktighet:
3 timmar (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid villan i Trastevere

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Kvällsrundtur till fots i Trastevere och villamiddag

Evening Trastevere stroll

Ingår:
 • Rundtur i Trastevere
 • Fyrarättersmiddag med vin
 • Lokal guide
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Det finns inga regler för klädsel, men bekväma skor rekommenderas för promenaden runt Trastevere
 • Den lokala leverantören kan inte ta emot gäster med rullstolar eller något funktionshinder som kräver särskilt stöd på den här rundturen
 • Det går inte att ta med barn- eller sittvagnar på den här rundturen
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.