Flygtur i varmluftsballong från Rom genom Lazio

 • Plats: Rom, Italien
 • Varaktighet: 3 timmar (ung.)
Från USD 347,53

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Nå nya höjder under en timslång tur med varmluftsballong över Lazios böljande landsbygd utanför Rom. Gå upp tidigt och gör dig redo för avgång från byn Magliano Sabina. Upplev den fridfulla känslan av att flyta i morgonluften. Blicka ner på det storslagna landskapet under dig och glid över grönskande vingårdar, sluttande kullar och majestätiska slott. Fira upplevelsen genom att skåla i ett glas mousserande vin när ni har landat. Uppgradera så att du får bekväm upphämtning och avlämning vid ditt hotell i Rom.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • En unik upplevelse
 • Perfekt introduktion för förstagångsbesökare
 • Flygtur med otrolig utsikt
Ta dig på egen hand till avfärdsplatsen i närheten av byn Magliano Sabina, ca en timmes resa från Rom. Du kan även uppgradera ditt paket så att det inkluderar upphämtning och avlämning på ditt hotell i centrala Rom.

Möt den professionella kaptenen och besättningen och gör dig redo för resan med en säkerhetsgenomgång. Klättra sedan upp i korgen och gör dig redo att lyfta.

Det är högst 16 personer i korgen, så du har garanterat tillräckligt med plats för att bekvämt sväva i skyn. Känn hur du stiger högre och högre upp med ballongen tills du är 609 meter upp i luften. Nu kan du njuta av landskapet från ett helt nytt perspektiv.

Beundra den vackra landsbygden under dig. Det vackra området Lazio är fyllt till brädden med vingårdar, storslagna slott och cypressträd. Koppla av och njut av den fridfulla stämningen när morgonbrisen lyfter ballongen – och dig – på himlen.

När ni har landat skålar ni i ett glas champagne för att fira den hisnande upplevelsen. Efteråt åker du med en transport tillbaka till den ursprungliga avgångsplatsen.

Avsluta rundturen med att säga adjö till besättningen och de andra passagerarna. Sedan ger du dig av på egen hand eller tar en transport tillbaka till ditt hotell i centrala Rom.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Magliano Sabina eller ditt hotell i centrala Rom
Avgångstid:
Börjar ca kl. 07.00. Kontakta den lokala arrangören dagen innan flygturen för att återbekräfta exakt avgångstid (kontaktuppgifter finns på bekräftelsekupongen)
Varaktighet:
3 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Endast flyg
Kod: FLIGHTFLR

Börjar och slutar vid startpunkten i Magliano Sabina

Engelska
Från
USD 347,53
Prisinformation
Flyg plus transport
Kod: TRANSFLR

Börjar och slutar vid ditt hotell i centrala Rom

Engelska
Från
USD 418,21
Prisinformation

Mer information

Flygtur i varmluftsballong från Rom genom Lazio

Hot Air Balloon Flight near Rome

Ingår:
 • Privat transport tur och retur från Rom (om alternativet har valts)
 • Kunnig kapten och besättning
 • 1 glas mousserande vin
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Mat och dryck, om inget annat anges.
Mer information:
 • Du får bekräftelse på bokningen inom 48 timmar, i mån av tillgänglighet
 • Den exakta startpunkten i Magliano Sabina varierar beroende på vind- och väderförhållanden. Du får veta startpunkt och resplan dagen innan flygturen.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.