Kvällstur i Vatikanen med middag på Cortile della Pigna

 • Plats: Rom, Italien
 • Varaktighet: 3 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 117,82

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Undvik folkmassorna och få en unik chans att göra en rundtur i Vatikanmuseerna på kvällen och njut din middag på Cortile della Pigna. Vatikanen håller öppet på kvällarna under utvalda perioder varje år, men den här speciella rundturen inkluderar inträde före ordinarie kvällsinträde, vilket innebär att du utforskar Vatikanmuseerna med just din guide och en liten grupp (20 personer). Ät en utsökt middagsbuffé med vin och se sedan de konstfyllda korridorerna i Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet utan de dagliga folkmassorna.

Rundturens språk

Guide Engelska
Möt guiden utanför UNESCO-listade Vatikanmuseerna i Vatikanstaten. Gå förbi köerna av människor som väntar på kvällsinträdet och gå rakt in med din snabbinträdesbiljett. Första anhalten: Cortile della Pigna där en överflödande middagsbuffé med vin väntar.

Efter att ha ätit med din guide och gruppen börjar upptäcktsfärden. Lär dig mer om Cortile della Pignas historia där du just har ätit, och blicka ut från en öppen terrass med utsikt över Vatikanträdgårdarna. Stå under Peterskyrkans kupol och strosa genom korridorer täckta med ovärderliga konstverk på din väg genom museikomplexet.

Vandra runt bland renässanskonsten i Rafaels rum – en serie sammankopplade gallerier – och se Skolan i Aten och mycket mer. Besök Kartgalleriet och Gobelänggalleriet och posera bredvid storslagna antika romerska och grekiska statyer som verkar vakta rummen.

Höjdpunkten under ett besök i Vatikanmuseerna är för många Sixtinska kapellet. Lär dig först mer om de heliga rummen och Michelangelos fresker från din guide och stig sedan in och njut av alltsammans. Blicka mot taket för att se Adams skapelse, och vänd sedan blicken mot kapellets altarvägg där Yttersta domen har sin rättmätiga plats.

Din kvällstur i Vatikanen avslutas sedan utanför kapellet.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Vatikanstaten
Avgångstid:
Kl. 18.00 (var på plats senast 17.45)
Varaktighet:
3 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Vatikanmuseerna

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Kvällstur i Vatikanen med middag på Cortile della Pigna

Vatican Museum by Night

Ingår:
 • Inträde till Vatikanmuseerna efter den allmänna stängningstiden
 • Professionell guide
 • Middagsbuffé
 • Guidad rundtur i Vatikanmuseerna med inträde till Sixtinska kapellet
 • Headset så att du alltid kan höra guiden
Ingår inte:
 • Dricks
 • Upphämtning/avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Extra säkerhetsåtgärder kan förekomma på vissa platser p.g.a. skärpt global säkerhet. Det gör att det kan uppstå förseningar vid obligatoriska säkerhetskontroller för att komma in på de platserna. Extra säkerhetsåtgärder kan också medföra att storleken på väskor som får tas med in begränsas. För att undvika störningar eller att du inte släpps in bör du undvika att ta med stora handväskor, väskor eller ryggsäckar på rundturen. Vatikanmuseerna tillåter endast mycket små väskor och förbjuder uttryckligen stora väskor, stativ, paraplyer och ryggsäckar. Sådana föremål måste checkas in i den kostnadsfria bagageförvaringen, vilket innebär att du kanske måste lämna turen tidigt för att hämta ut dem vid ingången.
 • Det är besökarens eget ansvar att befinna sig vid mötesplatsen 15 minuter innan turen börjar. Gäster som kommer sent kan inte tas om hand och missade turer eller biljetter kan inte återbetalas.
 • Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller funktionshinder som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barn- eller sittvagnar på våra grupprundturer.
 • Inträde till Vatikanen kräver strikt klädsel. Axlar och knän måste täckas på både män och kvinnor. Inga urringade eller ärmlösa plagg eller shorts. Kunder som inte följer reglerna för klädsel kommer inte att tillåtas inträde till Vatikanen. City Wonders kan inte hållas ansvariga för nekat inträde på grund av olämplig klädsel.
 • Fotografering utan blixt är tillåten under hela rundturen, utom i Sixtinska kapellet där det är förbjudet att prata och fotografera.
 • Vatikanmuseerna är bland de mest besökta platserna i världen. Våra rundtursvägar är utformade för att minimera trängsel så mycket som möjligt, men var medveten om att museerna alltid har många besökare.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.