Viator

Kitzsteinhorn – TOP OF SALZBURG-biljett

 • Kod för rundtur: 65526P1
 • Plats: Salzburg, Österrike
 • Varaktighet: 2 till 5 timmar
Från USD 52,53

Visa prisguide

Lågprisgaranti

Du måste ha med en utskriven papperskupong för den här aktiviteten. Vad är det här?
 • Spara
 • Information

Besök en av de mest spektakulära högalpina sightseeing- och vintersportattraktionerna i Österrike – öppet året runt! 

Det här är mer än bara en glaciär. Det är glaciären med stort G! En av de mest spektakulära högalpina sightseeing- och vintersportattraktionerna i Österrike – öppet året runt.

Det är den högsta punkt som bekvämt kan nås med linbana i Salzburg-distriktet. Attraktionen ligger alldeles intill nationalparken Hohe Tauern, den största nationalparken i Alperna. Där kan besökarna uppleva det spektakulära högalpina landskapet, bland annat Österrikes högsta berg.

Panoramaplattformen på taket till toppstationen erbjuder en otrolig panoramautsikt över de östra Alpernas hjärta, med kalkstensalperna och Pinzgaus gräsbevuxna berg i norr och väster och nationalparken Hohe Tauern i söder.

Njut av hisnande och obegränsad utsikt i Cinema 3000. Spektakulära stämningar i naturen återges i panoramabilder som tycks sakna gränser.

Strax nedanför toppen, på glaciärplatån, finns det ett äventyrsområde som är ensamt i sitt slag i Österrike. Upplev spänning, äventyr och variation i Österrikes unika ICE ARENA: snöstrand och solstolar, snörutschkanor, flygande matta, säker glaciärled (endast under sommaren)

I biljettpriset ingår alla linbanor och liftar upp till 3 029 m höjd över havet + fritt inträde till alla attraktioner (panoramaplattformen, Cinema 3000, Nationalparkgalleriet, ICE ARENA i juli och augusti och mycket mer)


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Kitzsteinhorn, dalstationen
Avgångstid:
Liftarna går varje dag från kl. 8.15 till 16.30
Varaktighet:
2 till 5 timmar
Information om returresa:

Kitzsteinhorn


Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

Kitzsteinhorn – TOP OF SALZBURG-biljett

Kitzsteinhorn

Ingår:
 • Linbanor och liftar upp till 3 029 m
 • Panoramaplattform, Cinema 3000, Nationalparkgalleriet, ICE ARENA i juli och augusti

Ingår inte:
 • Guide
 • Mat och dryck
 • Nyckelkort = handsfree-chipkort. Du betalar en depositionsavgift på 2 euro för kortet på plats. Du får pengarna tillbaka när du lämnar tillbaka kortet i kassan eller biljettautomaten.
 • Skidåkning och snowboard
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Genomförs oavsett väderförhållanden. Klä dig på lämpligt sätt.
 • Nyckelkort = handsfree-chipkort. Du betalar en depositionsavgift på 2 euro för kortet på plats. Du får pengarna tillbaka när du lämnar tillbaka kortet i kassan eller biljettautomaten.

 • Hundar kan medtas (6 euro till toppstationen och tillbaka, betalas på plats). Hundar måste bära munkorg (munkorgar kan hyras på biljettkontoret och informationstjänsten).
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.