San Francisco, Kalifornien

Från 114,00 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


Time8 timmar (ung.)
TicketMobilbiljett
Erbjuds på: Engelska

Översikt

Upplev Alcatraz brutala allvar och sedan Muir Woods och Sausalitos oförstörda skönhet på den här fascinerande dagsresan från San Francisco. Det är en heldag med kontraster: från att du tar färjan till Alcatraz Island och kör över Golden Gate-bron, till att du promenerar genom skogen med jättelika redwoodträd och slappnar av i den pittoreska byn Sausalito.

Den här rundturen blir sannolikt slutsåld! Biljetterna till Alcatraz blir slutsålda flera veckor i förväg. Boka i god tid.
 
Alcatraz-inträde:
Du kliver ombord på färjan till Alcatraz på Pier 33 på Embarcadero-vägen i San Francisco. Du njuter av den vackra färden över San Franciscobukten till Alcatraz Island, stiger i land och utforskar fängelset på egen hand. Ta på dig headsetet, lyssna på den prisbelönta audioguiden ”Doing Time” och lär dig mer om de ökända brottslingarna, bl.a. Al Capone, som hölls fängslade här. Du hör om flyktförsök från ”The Rock” och kommentarer av före detta fångar och personal.

Muir Woods och Sausalito:
Du åker över Golden Gate-bron och norrut till det nationella monumentet Muir Woods med de jättelika sekvojaträden (redwood). Det är ett av världens äldsta och högsta trädslag, så de ger ett mäktigt intryck när du promenerar på de skuggiga stigarna.

Sedan går rundturen vidare till Sausalito, en pittoresk ort strax norr om Golden Gate-bron mellan parken Marin Headlands och San Franciscobukten. Här kan du gå längs stranden, köpa ett mellanmål (på egen bekostnad) och handla i gallerierna och butikerna.

Resplan

  • Alcatraz-delen tar vanligen cirka 2 timmar att genomföra, och rundturen med audioguide pågår i cirka 45 minuter. Vi rekommenderar att du frågar vilken tid nästa guidade rundtur börjar när du kommer till ön. Det finns ingen begränsning för hur länge du får stanna kvar på ön. Färjan avgår från Alcatraz varje halvtimme och du kan kliva av på egen hand
  • Muir Woods- och Sausalito-delen tar minst 4 timmar sammanlagt
  • Det ingår ett stopp på 1 timme och 15 minuter i Muir Woods. Passagerarna kan välja om de vill gå vandringsturen eller inte. Den här korta, självguidade promenaden tar cirka 30 minuter
  • Uppehållet i Sausalito pågår i 30–45 minuter, i egen takt

Recensioner

Viators resenärsomdömen

4,5
871 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
J
, okt 2018

Det hade varit enklare om man hade fått biljetterna direkt vid bekräftelsen av beställningen. Dålig information var och när man skulle hämta ut sina biljetter.....Dessutom strulade det men en av oss men tack vare researrangören på plats så löste det sig ändå. Kommer i fortsättningen att boka sightseeing direkt med en researrangör och inte via förmedlande företag.

C
, jan 2017

Värdelös researrangör på denna tur, logistiken under all kritik.
Sista gången jag använder viator

R
, jan 2017

Önskade tydligare information när och var bussarna gick. Vi hade dock en fantastisk busschaufför som gav oss mycket bra guidning om de olika platserna.

S
, sep 2015

En tur som vi alla i vårt ressällskap uppskattade. Bra och fängslande rundvandring på Alcatraz.

K
, maj 2015

Fungerade mycket. Blev hämtade vid hotellet utan problem och fick skjuts tillbaka till hotellet. Bra guide, som berättade en hel del.

S
, apr 2015

Våran guide var Troy at the Black bus. Det var hans show som gav den sista stjärnan.

L
, dec 2013

Sausalito var ett underbart vackert ställe.. Alcatraz var spännande och skogen absolut sevärd, lite tråkigt att bussen som skulle lämna oss på hotellet stack före överenskommen tid..

T
, jul 2013

Detta var min andra gång på The Rock. Denna gången var helt klart den bästa. Audio touren är riktigt bra. Vi fick som bonus även en föredragning om ett mindre kännt flyktförsök än det som filmatiserats i The escape from Alcatraz. Det var en riktig höjdare. Våra 12 och 13 år barn kunde hänga med i engelskan och förstå det mesta av vad som berättades.

d
, okt 2018

Antonio was our tour guide. Super fun guy and full of facts and knowledge. Went out of the way to make it fun. Alcatraz was so cool. Audio tour was great!

l
, okt 2018

Only went to Muir Woods. Josh our tour guide was fantastic. He was kind, knowledgeable and fun. Really the best. However, dealing with Viator and Gray Lines was difficult and confusing. Directions to the various offices for tickets were not clear. Transportation between pier 33 and union square to get tickets was burdensome.


Phone
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2660SFOMUI3

Upptäck liknande saker att göra