Carolina Lugos och Carolé Acuñas balettflamenco

 • Plats: San Francisco, Kalifornien
 • Varaktighet: 80 minuter (ung.)
Från USD 21,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Förbered dig på en sensuell spansk kväll med pulserande ljud av fotarbete, sång, kastanjetter, rytmisk handklappning och gitarr under en fängslande uppvisning av den spanska konstformen flamenco. Energin och passionen i Carolinas och Carolés mor och dotter-duo definierar en ny dimension inom spanska danstraditioner. Pachamama mitt i North Beach är en liten men färgstark och charmig nattklubb. Den är känd för sina tapas och bra urval av vin, öl och specialcocktails.

Rundturens språk

Guide Engelska
Guide Svenska
Det här har varit ett landmärke sedan 1918, innehöll en av San Franciscos viktigaste lönnkrogar och blev en av stadens mest berömda restauranger. Peña Pachamama var tidigare Amelio's, en berömd exklusiv restaurang där Joe DiMaggio och Marilyn Monroe höll sin bröllopsmiddag. Familjen Kennedy var stamgäster. Clark Gable och Carole Lombard möttes i matsalen på övervåningen. Enligt Robin Williams var det rytmiska utestället "en plats där till och med amishfolket dansar". - SF Chronicle

Peña Pachamama är känt för sina latinamerikanska, bolivianska och raw food-baserade tapas och andra rätter, samt vin, öl och specialcocktails.

"Flamenco-stjärnan Carolé Acuña tar med sig Spaniens själ till San Francisco" - Peter Fish, Sunset Magazine

"Lugo är en kvinna med komplicerade minnen och sorger… När hon dansar rör hon sig på ett sätt som förmedlar melankoli, okynne och glädje. Med revbenens vinkel skapar hon exempelvis en bild av värdighet, lätt arrogans och känslomässigt mod. Utan det är flamenco bara danssteg och melodier. Som musiker är hon lika sofistikerad och äger musiken mitt i varje slag, med en kraft som varken är högdragen eller stolt, utan trygg och avslappnad. Hon dansar som vissa fransmän lagar mat – med en graciös självklarhet." ~ Ann Murphy, danskritiker för Dance View West Magazine. "Det är när Lugo och hennes dotter Carolé Acuña dansar tillsammans som kvinnorna visar en helt ny dimension inom dans..." ~ Ann Murphy, Oakland Tribune

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
North Beach, San Francisco
Avgångstid:
Kl. 18.30
Varaktighet:
80 minuter (ung.)

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska
Svenska

Mer information

Carolina Lugos och Carolé Acuñas balettflamenco

Carole y Carolina

Ingår:
 • Inträdesavgifter
 • Liveunderhållning
Ingår inte:
 • Mat och dryck utöver erbjudandena som anges i guideboken
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Rullstolsanpassad
 • Platserna tilldelas av teaterns biljettkontor och tillkännages inte före föreställningsdagen
 • Du kan hämta dina biljetter i teaterns biljettlucka på föreställningsdagen
 • Åldersgränsen för att dricka alkohol är 21 år
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.