Viator

Resa till Yosemite National Park med jättestora sequoiaträd

 • Plats: San Francisco, Kalifornien
 • Varaktighet: 14 timmar (ung.)
Från USD 171,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Ta dig tid att följa med på en dagsresa till vackra och vilda Yosemite National Park från San Francisco. Du tillbringar 5–6 timmar i parken där du kan njuta av vandringar, milsvid utsikt och egen tid för utforskning. Se Sierra Nevadas jättesequoiaträd och upptäck den karga skönheten i Kaliforniens mest berömda nationalpark, inklusive ett naturskönt uppehåll vid Inspiration Point där du kan se Half Dome och El Capitan.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Kostnadsfri upphämtning och avlämning på hotellet ingår
 • Leds av lokal guide
 • Alla inträdesavgifter ingår
 • Blir sannolikt slutsåld
Resan börjar med en bekväm upphämtning vid hotellet. På vägen till bergskedjan Sierra Nevada åker du över San Francisco Bay Bridge och kör genom guldruschstäder samtidigt som din guide för dig tillbaka till vilda västern.

Sent på förmiddagen kommer du fram till Yosemite National Park där du får en guidad rundtur. Besök Tuolumne Grove (om vädret tillåter) och låt dig hänföras av de enorma sequoiaträdens Yosemites största lund. Ladda batterierna i de vackra omgivningarna. Stanna vid ”Fallen Monarch” (den fallna monarken) och ”Grizzly Giant” (den grå jätten) och promenera genom ”Tunnel Tree” (tunnelträdet) för att få en titt på Moder jords mirakel på nära håll.

Fortsätt resan genom Yosemite och stanna till vid Inspiration Point för att få se hela dalen ur fågelperspektiv. Blicka upp på de enorma granitformationerna i Half Dome och El Capitan, titta efter bergsklättrare som modigt tar sig upp mot toppen. På våren kan du förundras över parkens högsta vattenfall, Yosemite Falls.

Efter det kan du utforska Yosemite Valley på egen hand. På lunchen kan du avnjuta en picknick vid sidan av Mercedfloden eller besöka någon av restaurangerna i Yosemite Lodge (på egen bekostnad). Med ytterligare 1–1,5 timme att tillbringa på egen hand kan du ägna dig åt olika aktiviteter i parken. Vandra till något av Yosemites vattenfall och få kanske syn på en svartbjörn, hyr cyklar och ta en behaglig cykeltur på de platta cykelstigarna genom dalen, svalka dig i ljuvliga flodpooler på sommaren, eller koppla bara av i besökscentret eller utforska Ansel Adams Gallery – som inspirerar varenda amatörfotograf.
När det är dags att återvända till San Francisco kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra åkturen genom Sierra Nevada i solnedgången.

Obs! Vädret i Yosemite är väldigt omväxlande. På vintern kan det regna och snöa, och på sommaren kan det bli mycket varmt. Resplanen kan komma att ändras för att du ska få ut mesta möjliga av Yosemite under olika säsonger och årstider.

Det är bäst att besöka de jättestora sequoiaträden mellan maj och oktober. Resten av året kan snö och is göra vägar och vandringsleder otillgängliga. I så fall ersätter andra aktiviteter bortfallet.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Rundturen avgår från hotell vid Union Square, Fisherman's Wharf, South of Market, finansdistriktet och Chinatown.

*För upphämtning från hotellet väljer du och möter upp vid Hilton Union Square (Mason Street-sidan) om ditt hotell inte finns med i listan
Avgångstid:
Mellan 6.00 och 7.00 (exakt upphämtningstid ges vid återbekräftelsen)

Upphämtning från hotellen påbörjas före den här tiden. Du måste kontakta den lokala researrangören för att bekräfta den exakta upphämtningstiden.

Varaktighet:
14 timmar (ung.)

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Resa till Yosemite med gigantiska sequoiaträd
Kod: ENG

Resa från San Francisco till Yosemite nationalpark med jättestora sequoiaträd

Engelska
Från
USD 171,00
Prisinformation

Mer information

Resa till Yosemite National Park med jättestora sequoiaträd

Yosemite National Park, California
©14362258

Ingår:
 • Expertguide och guidning
 • Upphämtning och avlämning vid hotellet (de flesta hotell i centrala San Francisco/Fisherman's Wharf-området, men inte utanför stadsgränsen)
 • Inträde till Yosemite nationalpark
Ingår inte:
 • Dricks (valfritt)
 • Bilbarnstol för barn som är under åtta år eller 140 cm krävs
 • Mat och dryck, om inget annat har angetts
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Det kan vara svårt att nå Sequoia Grove på vintern (vanligen mellan oktober och april) och enligt guidens godtycke kan färden dit ersättas med andra aktiviteter.
 • Under vintermånaderna kan temperaturerna i Yosemite skilja sig kraftigt från temperaturerna i San Francisco. Vi rekommenderar därför att du har på dig vinterkläder, särskilt skor eller stövlar med gummisula och grov trampyta
 • Enligt kalifornisk lag måste deltagarna ta med sig en bilbarnstol för alla barn som under åtta år och 140 cm
 • Eftersom rundturernas storlek varierar sker resan med antingen en minibuss för 15 passagerare eller en buss för 36 passagerare
 • Rundturen stannar cirka 08.30 för frukost, 13.00 för lunch och på återresan för middag. Måltider ingår inte
 • Headset med audioguide finns på spanska, portugisiska, italienska, franska, tyska, koreanska, mandarin och japanska. Ange språk vid bokningen i fältet Särskilda krav. Ta med dig 20 dollar i deposition till rundturen. Du får tillbaka pengarna i slutet av turen
 • För upphämtning från hotellet väljer du Hilton Union Square om ditt hotell inte finns med i listan
Obs! Lundarna med jättesequoiaträd ligger på en högre höjd, och vandringen är beroende på vandringsledernas skick, särskilt från oktober till maj. Is och snö kan göra vandringsturen osäker. Beslutet om det är säkert att genomföra vandringen fattas från dag till dag. Därför går det inte att garantera att vandringen kan genomföras. Men om vandringsleden är stängd får gästerna tillbringa mer tid i Yosemitedalen. Där kan du se Yosemites andras sevärdheter, däribland El Capitan, Inspiration Point, Half Dome, Yosemite Falls och mycket annat.
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

Om du avbokar minst 7 dag(ar) före den planerade avgången behöver du inte betala någon avbokningsavgift.
Om du avbokar mellan 3 och 6 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 50 procent.
Om du avbokar inom 2 dag(ar) före den planerade avgången gäller en avbokningsavgift på 100 procent.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Ellinor A , juli 2015

En riktigt trevlig utflykt! Imponerande natur. Mäktiga träd. Vår guide var verkligen underhållande och trevlig. Såg till att allt fungerade utan att det var stressigt! Allt var verkligen väl genomtänkt och det fanns inget som vi kan säga vi inte var nöjda med! En lång dagsutflykt men vår guide
förgyllde dagen med sin roliga humor och all information! Kan verkligen rekommendera denna utflykt!

Recenserad av: Peder H , juli 2013

Trota att det var en lång dag gick tiden fort en mycket bra guide.

Recenserad av: Patrik W , maj 2015

här kommer lite verklig fakta kring turen.
Sak 1: bussen som användes var av klart undermåligt skick med dåliga stötdämpare och en AC som inte fungerade, det finns inte heller toalett på bussen klart minus Ska sedan tilläggas att det enda chauffören tjatade om var att han räknade med dricks på mellan 30-40 dollar per par. har lyckats fånga det sex gånger på film och då filmade jag bara sporadiskt på
själva redan
2: för Redwood träden gäller följande vilket VERKLIGEN borde framgå. Det är två träd av intresse, det största - big red och det men tunneln igenom. men för att se dessa, vilket du har en timma på dig att göra så måste du gå för en lång nedförsbacke i cirka 20 minuter, snabbt ta ett par kort och sedan direkt vända uppför samma backe. Vi är i mycket god kondition och hann precis, 80 procent av våra bussdeltagare han inte och några var mycket försenade, över 30 minuter, vilket tar tid från andra saker
del 3: när vi väl kommer fram till parken så finns ca 90 minuter att titta på saker eller att äta för att sedan titta, problemet är att det är mycket folk och efter att vi köat för mar, köat för toalett, ätit så var det vara 10 minuter kvar att titta på parken - denna fakta borde finnas innan
så rekommendationer
är du åksjuk - ta tabletter innan för det är kurvigt guppigt och varmt på bussen
vill du hinna med att se parken, vilket ät resans ända behållning - TA MED MAT
Är du inte i fysisk toppform, välj en resa utan redwood och lägg tiden i parken som är fantastisk .

tycker ärligt talat inte att resan var i närheten av dess värde- det som gör den ok är just Yosemite och dess fantastiska natur...