San Francisco, Kalifornien

Från 171,00 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


Time14 timmar (ung.)
TransportUpphämtning vid hotellet erbjuds
TicketMobilbiljett
Erbjuds på: Engelska och 4 till

Översikt

Upptäck den karga skönheten i Sierra Nevada på denna heldagstur till Yosemite National Park från San Francisco. Res med en bekväm minibuss genom historiska guldruschstäder för att nå parken, där du kommer häpna av de gigantiska underverken som Yosemitefallen och granitklipporna Half Dome och El Capitan. Vandra bland de urgamla sequoiaträden och njut av flera timmar som du har på dig att utforska parkens underverk på egen hand.
Yosemite National Park är en av de mest besökta parkerna i USA, och parken är känd för sin vilda skönhet och sina enorma naturupplevelser. Efter upphämtning på hotellet i San Francisco under morgonen (upphämtning sker inte på alla hotell i San Francisco), får du kryssa över nya San Francisco Bay Bridge och genom historiska guldruschstäder tills det urbana livet byts ut mot det karga landskapet i bergskedjan Sierra Nevada.

När du kommer till parken kan du sträcka på benen i Tuolumne Grove med en guidad vandring bland några av de äldsta och största träden i världen (om vädret tillåter). Sträck på halsen för att se toppen av de gigantiska sequoiaträden, inklusive en ihålig trädstam som är tillräckligt stor för att köra en bil genom.

Fortsätt till Inspiration Point för en oslagbar vy av Yosemites fotogeniska dal som ramas in av de gigantiska granitformationerna Half Dome och El Capitan. Håll utkik efter kunniga bergsklättrare som försöker klättra på klipporna i världsklass och under våren kan du titta på det dundrande vattenfallet Yosemite Falls.

Njut av 1–1,5 timmar ledig tid att utforska parken på egen hand. Hyr en cykel och kryssa längs platta stigar i Yosemitedalen (ingår ej), vandra till ett närliggande vattenfall eller besök Ansel Adams Gallery och se några av världens mest berömda bilder av parken som någonsin fångats på film. Lunchalternativen inkluderar en picknick vid Mercedfloden eller en avslappnad måltid på Yosemite Lodge (på egen bekostnad). Träffa guiden åter vid den angivna tiden och koppla av på den vackra färden tillbaka till San Francisco.

Obs: Vädret i Yosemite är väldigt omväxlande. På vintern kan det regna och snöa, och på sommaren kan det bli mycket varmt. Resplanen kan komma att ändras för att du ska få ut mesta möjliga av Yosemite under olika säsonger och årstider. Det är bäst att besöka sequoiaträden mellan maj och oktober. Resten av året kan snö och is göra vägar och vandringsleder otillgängliga. Andra aktiviteter kan ersätta.

Recensioner

Viators resenärsomdömen

4,5
1 122 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
I
, mar 2018

January 2013
Snow, waterfalls, Captain rock, amazing trip. And a very nice guide. Strongly recommended

E
, jul 2015

En riktigt trevlig utflykt! Imponerande natur. Mäktiga träd. Vår guide var verkligen underhållande och trevlig. Såg till att allt fungerade utan att det var stressigt! Allt var verkligen väl genomtänkt och det fanns inget som vi kan säga vi inte var nöjda med! En lång dagsutflykt men vår guide
förgyllde dagen med sin roliga humor och all information! Kan verkligen rekommendera denna utflykt!

P
, maj 2015

här kommer lite verklig fakta kring turen.
Sak 1: bussen som användes var av klart undermåligt skick med dåliga stötdämpare och en AC som inte fungerade, det finns inte heller toalett på bussen klart minus Ska sedan tilläggas att det enda chauffören tjatade om var att han räknade med dricks på mellan 30-40 dollar per par. har lyckats fånga det sex gånger på film och då filmade jag bara sporadiskt på
själva redan
2: för Redwood träden gäller följande vilket VERKLIGEN borde framgå. Det är två träd av intresse, det största - big red och det men tunneln igenom. men för att se dessa, vilket du har en timma på dig att göra så måste du gå för en lång nedförsbacke i cirka 20 minuter, snabbt ta ett par kort och sedan direkt vända uppför samma backe. Vi är i mycket god kondition och hann precis, 80 procent av våra bussdeltagare han inte och några var mycket försenade, över 30 minuter, vilket tar tid från andra saker
del 3: när vi väl kommer fram till parken så finns ca 90 minuter att titta på saker eller att äta för att sedan titta, problemet är att det är mycket folk och efter att vi köat för mar, köat för toalett, ätit så var det vara 10 minuter kvar att titta på parken - denna fakta borde finnas innan
så rekommendationer
är du åksjuk - ta tabletter innan för det är kurvigt guppigt och varmt på bussen
vill du hinna med att se parken, vilket ät resans ända behållning - TA MED MAT
Är du inte i fysisk toppform, välj en resa utan redwood och lägg tiden i parken som är fantastisk .

tycker ärligt talat inte att resan var i närheten av dess värde- det som gör den ok är just Yosemite och dess fantastiska natur...

P
, jul 2013

Trota att det var en lång dag gick tiden fort en mycket bra guide.

M
, okt 2018

Un tour estupendo, son muchas horas, pero pasan volando y es espectacular.
Nuestro guía, Román, estupendo, y habla español Para mí eso es una estrella más.

A
, okt 2018

Denise is an amazing tour guide. She has plenty of energy, knowledge and enthusiasm that she gladly shared with our group. This trip was the highlight of my SF visit.

S
, sep 2018

Truly spectacular! Our guide, Constantine, was delightful. He was knowledgeable and smart. Took us to see the best places and managed time wisely. Would very highly recommend him!If there was anything that could have been better, it was the bus. It shook and creeked. The seats were a tad uncomfortable as well.

N
, sep 2018

It’s amazing adventure to see giant sequoia trees, once in a lifetime experience. Long trip is worth to see this beautiful environment.

J
, sep 2018

Our family has taken a few Viator trips, and this one is one of the best! Denise, our tour guidewas fantastic! She goes above and beyond with the history of the San Francisco and Yosemitearea. Lots of fun and laughs! Great trip. Would love to take another trip with Denise.

F
, sep 2018

We had a great experience in our tour. It started in San Francisco early in the morning. Our guide , Denise, gave us a lot of informations about history of California and Yosemite. We could see El Captan very close and other beautiful landscapes.


Phone
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2402YNP

Upptäck liknande saker att göra