Heldagstur i liten grupp till El Yunque-regnskogen från San Juan

 • Plats: San Juan, Puerto Rico
 • Varaktighet: 8 timmar (ung.)
Från USD 99,00

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara

Ta dig bortom de välbesökta stråken och besök den södra sidan av El Yunque-regnskogen för en 25 minuter lång vandring till en fantastisk plats. Gå ned till en naturlig pool där du kan simma, koppla av och testa repgungan ovanför vattnet. Fortsätt äventyret genom att följa med guiden och klättra högre upp längs floden, över den stora klippformationen (cirka 15 minuter). Njut av fantastiska vattenfall, prova att åka den naturliga vattenrutschbanan eller hoppa från de 12 meter höga klipporna ned i floden! När du har nått den naturliga poolen förbereder guiden ett utsökt mellanmål med lokala färska frukter.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Slipp undan stadens jäkt och stress under en dag
 • Små grupper med personlig service
 • Kunnig, vänlig och proffsig guide

Om du inte gillar de vanliga El Yunque-rundturerna, platser med mycket folk och stora rundtursbussar, då är det här rundturen för dig! Den här rundturen tar dig i en liten grupp (4 till 11 personer per fordon) till sydöstra sidan av El Yunque-regnskogen!

Guiden möter dig med upphämtning på morgonen från ditt boende eller mötesplatsen mellan kl. 9.00 och 9.30. Det första stoppet är på ett lokalt fruktstånd, där du både får en kulturupplevelse och en chans att köpa färsk frukt. Efter det här stoppet fortsätter rundturen till den majestätiska regnskogen.

Gå ned till en naturlig pool där du kan simma, koppla av och testa repgungan ovanför vattnet. Fortsätt äventyret genom att följa med guiden och klättra högre upp längs floden, över den stora klippformationen (cirka 15 minuter). Njut av fantastiska vattenfall, prova att åka den naturliga vattenrutschbanan eller hoppa från de 12 meter höga klipporna ned i floden! När du har nått den naturliga poolen förbereder guiden ett utsökt mellanmål med lokala färska frukter.

Efter vandringen åker du till en lokal restaurang för en god och välförtjänt lunch!

**Den här dagen inbegriper viss lättare bergsklättring, utan krav på specialkunskaper, men där skor med stängd tå krävs eftersom regnskogens naturliga vandringsleder kan vara hala. På grund av rundturens typ rekommenderar vi att deltagarna inte har begränsad rörlighet.


Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:

Gäster som bor i San Juan-regionen avreser från sitt boende.
Gäster på kryssningsfartyget och gäster som bor i gamla San Juan avgår från Plaza Colon (taxistationen) i gamla San Juan.

Avgångstid:
Kl. 9.00–9.30
Varaktighet:
8 timmar (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Heldagstur i liten grupp till El Yunque-regnskogen från San Juan

waterfall

Ingår:
 • Upphämtning och avlämning
 • Alla skatter, avgifter och administrationsavgifter
 • Professionell tvåspråkig guide
 • Färsk frukt under aktiviteten
Ingår inte:
 • Dricks (rekommenderas)
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • På grund av ojämna underlag rekommenderas inte den här rundturen för rullstolsburna och personer som har svårt att gå.
 • Om rundturen ställs in på grund av varning för extremt väder kan du välja ett annat datum eller få pengarna tillbaka.
 • Vuxenpriser gäller för alla resenärer
 • Max 11 personer per bokning
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.

Recensioner från resenärer

Recenserad av: Sara E , Sverige, december 2015

En väldigt kort hike till vattenfallet, men ganska brant i början och slutet. Uppfriskande och härligt att bada i vattenfallet!