Seoul, Sydkorea
Spara i önskelistan

Från 212,00 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...

Spara i önskelistan

clock-o10 timmar (ung.)
TransportUpphämtning vid hotellet erbjuds
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Följ invasionsrutten för nordkoreanska spionkommandon på en privat heldagstur till Koreas bevakade gräns eller demilitariserade zon (DMZ), inklusive en rundtur i Gemensamma säkerhetsområdet (JSA). Du får titta ini JSA:s samordningsrum vid Panmunjom och besöka Freedom House och Bron utan återvändo med en privat guide vid din sida. Föreställ dig konfrontationen som ägde rum när amerikanska och sydkoreanska militära styrkor gick samman mot nordkoreanska infiltratörer! Din heldagstur inkluderar lunch och upphämtning från Seoul med privat fordon.
  • Den privata DMZ- och JSA-dagsutflykten inklusive infiltrationsrutten för nordkoreanska spioner
  • Upplev en privat rundtur av Gemensamma säkerhetsområdet vid den ökända från norra/södra gränsen: Koreas demilitariserade zon
  • Besök Imjingakparken, JSA:s Freedom House och Bron utan återvändo nära Panmunjom med en kunnig guide
  • Se slagfältet där de amerikanska och sydkoreanska krafterna konfronterade nordkoreanska infiltratörer år 1968
  • Stanna till vid en observationsplats för civilister för en glimt av en nordkoreansk by och Koreas krigsmonument vid Yongsan-dong
  • Avnjut en lunch bestående av grillad anka, vilket är en nordkoreansk specialitet
  • Inkluderar upphämtning vid hotellet och avlämning i Myeong-dong med privat fordon
Res i ett bekvämt och privat fordon till Koreas demilitariserade zon (DMZ) efter upphämtning från ditt hotell i Seoul. Under färden kan du ställa frågor till din kunniga guide som beskriver din heldagsresplan och ger bakgrundsinformation om den bevakade gränsen mellan Nord- och Sydkorea.
Efter morgonen i JSA (Gemensamma säkerhetsområdet) – se resplanen nedan för mer information – få du njuta av lunch i nordkoreansk stil med grillad anka (vegetarisk mat ordnas på begäran) och fortsätter längs DMZ:s invasionsrutt för spioner. Här får du leta efter tecken på 1968 års infiltration då 22 nordkoreanska spionerna korsade gränsen till Sydkorea mer än ett årtionde efter Koreakriget.
Du får se en nordkoreansk by från en civil utsiktsplats, besöka Imjingakparken och se Bron utan återvändo innan ett sista stopp vid Koreas krigsmonument vid Yongsan-dong på vägen tillbaka till Seoul, med avlämning i Myeong-dong-distriktet.
Obs! Den här rundturen genomförs under strikta riktlinjer. Läs fliken Viktig information för passkrav, klädsel och annan relevant information.

Resplan

Kör längs Imjinfloden och stanna till vid Imjingakparken för att se artilleripjäser som användes under Koreakriget. Därefter passerar du Bron utan återvändo och en serie kontrollpunkter, där ID kommer att verifieras, på väg till FN-lägret. Lär dig mer om hur JSA – vilken används numera för diplomatiska dialoger mellan de två koreanska länderna – upprättades som en förhandlingsplats mellan Nordkorea och United Nations Command (UNC) i denna ”vapenstilleståndsby” som heter Panmunjom, där 1953 års överenskommelse om vapenstillestånd delade halvön.
Vid ankomsten får du sällskap till samordningsrummet för en genomgång, inklusive ett informativt bildspel. Sedan kliver du in i ett konferensrum för att lära dig mer om interkoreansk dialog i Freedom House, vilket är en anläggning där representanter från norr och syd möts. Sedan besöker du Bron utan återvändo, som är uppkallad efter utbytet av krigsfångar som började år 1953.
Efter lunch fortsätter du till en bas för artilleripjäser för en titt på vapen som en M109 Howitzer, vilken för närvarande står riktad mot DMZ för att understödja soldater under deras patrullering. Åk sedan tillbaka in i DMZ till en armébas där 22 nordkoreanska spioner infiltrerade gränsen 1968. Det är en kort vandring till en sydkoreanskt militär observationsplats (OP), där du får lära dig hur spionerna kom så nära den koreanska presidentens hus i sitt uppdrag att mörda president Park Jeong Hej och förstöra den amerikanska ambassaden.
Besök en amerikansk eldövningsplats och gör sedan en kort vandring till en civil utsiktsplats, där du kan kika igenom ett teleobjektiv och se en nordkoreansk by precis på andra sidan gränsen. Stanna sedan till vid en plats där ett 3-dagars slag ägde rum som då Sydkoreas och USA:s arméer gick samman mot spionkommandona. Här, bara 1,5 km från presidentens hus, finner du massor av kulspår runt stenarna och träden.
Den sista platsen du bara måste se är Koreas krigsmonument vid Yongsan-dong, med utställningar om Koreas militära historia. Efter att du tittat på krigsutrustningen på det före detta högkvarteret för den koreanska infanteridivisionen, kör din guide dig tillbaka till Seoul, där du släpps av i Myeong-dong, vilket är en av stadens främsta shoppingdistrikt.
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 6779ICNSPYJSA


Upptäck liknande saker att göra