Exklusivt för Viator: Game of Thrones-rundtur i Split

 • Plats: Split, Kroatien
 • Varaktighet: 3 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 80,34

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Få en titt bakom kulisserna hos framgångsrika HBO-serien Game of Thrones på den här 3,5 timme långa rundturen av showens inspelningsplatser i Split – ett exklusivt Viator-erbjudande som du inte hittar någon annanstans. Med en lokal guide vid din sida kan du upptäcka den fiktiva staden Meereen medan du utforskar bergsfästningen Klis och UNESCO-listade Diocletianus palats. Hör insiderskvaller om serien, se var Daenerys Targaryen gjorde intriger för sin återkomst till makten och smyg runt i källaren där slavarna konspirerade med Unsullied-armén för att störta herrarna.

Rundturens språk

Guide Engelska

Höjdpunkter

 • Exklusivt för Viator
 • Leds av lokal guide
 • Bekräftelse direkt
Ta dig på egen hand till den UNESCO-listade Diocletianus palats i hjärtat av historiska Split för att påbörja en 3,5 timme lång rundtur i området, exklusiv för Viator, till inspelningsplatserna för Game of Thrones. Här möter du guiden och kliver på ett luftkonditionerat fordon för att njuta av en kort, naturskön resa till den medeltida bergsfästningen Klis. Under resan lyssnar du på guidens insiderskvaller om det populära HBO-dramat i sig. Fantasyserien är en omarbetning av George Martins romanserie Sagan om is och eld och handlar om maktkamper, strider och kärleksmöten mellan de adliga familjerna i Westeros.

Beläget högt ovanför Split i en liten by med samma namn, blev den 2 000 år gamla fästningen Klis använd som staden Meereen i säsong 4 i Game of Thrones. Följ guiden längs ojämna gångstigar och beundra utsikten över Adriatiska havet. Hör hur Daenerys Targaryen lanserade en attack mot staden i bergen och föreställ dig själv som en av de många slavar som kantade stadsmurarna under kampen mellan Meereens herre och Daenerys mästare, Daario Naharis.

Efter en timme på Klis fästning går du tillbaka till Diocletianus palats i Split för en 1,5 timme lång rundtur till fots i det gamla palatset och dess källare. Diocletianus palats byggdes av romerska kejsaren Diocletianus i början av 300-talet och fungerade som inspelningsplats för scenerna bakom Meereens stadsmurar. Följ i Daenerys fotspår medan du utforskar detta 1 700 år gamla palats, besök tronsalen och andra utvalda platser innan du går ner till källaren där slavarna konspirerade med Grey Worm och Unsullied-armén för att störta herrarna.

Därefter avslutas rundturen utanför Diocletianus palats på eftermiddagen.

Exklusiva Viator-erbjudanden kombinerar unika erfarenheter och fantastiska erbjudanden – från traditionella rundturer till unika upplevelser – och de är inte tillgängliga från andra tredjepartsförsäljare online.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Diocletianus palats, Split
Avgångstid:
Kl. 10.15
Varaktighet:
3 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Återvänder till avgångsplatsen

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Exklusivt för Viator: Game of Thrones-rundtur i Split

Viator Exclusive: 'Game of Thrones' Walking Tour of Split

Ingår:
 • Transport i fordon med luftkonditionering
 • Lokal guide
 • Inträdesavgifter
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Inte lämpligt för rullstolsburna
 • Se till att du har bekväma promenadskor
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.