Tokyo, Japan

Från 135,00 US$

Lägsta pris-garanti

Den här produkten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället

Visa liknande produkter
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o12 timmar (ung.)
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Låt dig uppslukas av den fängslande historian och rika kulturen i Nikko under en delvis guidad heldagstur från Tokyo. Fördjupa dig i den händelserika Tokugawa-eran under en guidad rundtur av shintohelgedomen Tosho-gu, som upptagits på UNESCO:s världsarvslista och bege dig sedan till det extravaganta Edo Wonderland, en färgstark plats där geishor, samurajer och ninjakrigare vandrar omkring på tidstypiska gator. Titta på en underhållande teaterföreställning för att få en glimt av den japanska kulturen och utnyttja de smidiga transportmöjligheterna tur och retur från Tokyo.
Hälsa på din kunniga guide vid någon av de angivna upphämtningsplatserna i Tokyo och åk till Nikko i en bekväm, luftkonditionerad buss. Åk först till templet Toshu-go, ett enormt mausoleum för den första shogunen av klanen Tokugawa och ströva omkring i det fängslande komplexet med din kunniga guide. Se intrikata skrifter och spännande sniderier med aporna "inte se (något ont), inte höra (något ont), inte säga (något ont)".

När du har beundrat den imponerande Yomeimon-porten påbörjar du tillbakaresan från den vackra nationalparken Nikko, som är berömd för dess vilda apor och det grönskande landskapet och ta farväl av din guide. Fortsätt till något av de många utmärkta matställena för lunch (på egen bekostnad), gå sedan ombord på den kostnadsfria skyttelbussen till Edo Wonderland, en nöjespark med historiskt tema som är full av färg och utstrålning. 

Vandra längs de gammalmodiga gatorna i Wonderland och res tillbaka i tiden till 1600-talets Tokyo, hälsa på geishorna och vandra förbi samurajer och ninjakrigare medan du tar bilder av den imponerande omgivningen. Titta på uppträdanden med traditionella kabukiföreställningar på någon av de sex teatrarna och se stämningsfulla skuggbildsvisningar, som låg till grund för dagens anime. Efter att ha tillbringat ett par timmar i Edo Wonderland får du detaljerade anvisningar om hur du ska ta lokal buss och tåg tillbaka till Tokyo.
mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2142TYO_F310


Upptäck liknande saker att göra