Tokyo, Japan

Från 141,00 US$

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
Laddar tillgängliga alternativ ...


clock-o11 timmar (ung.)
ticket-oMobilbiljett

Översikt

Följ med på en guidad heldagstur från Tokyo till Fuji, sedan fortsätter du till närliggande Ashi-sjön och berget Komagatake. Njut av en bekväm transport och en kunnig guide, som följer med dig till det vördade Fujis femte station. Ta en kort båttur på Ashi-sjön och åk linbanan till toppen av berget Komagatake för att få se utsikten över Fuji. Åk tillbaka till Tokyo med snabbtåg på kvällen efter att ha sett några av Japans legendariska höjdpunkter.
Dagen börjar tidigt på morgonen med upphämtning i lyxig buss på utvalda hotell och platser i Tokyo. Njut av landskapet medan du lämnar Tokyo för en 2,5 timmars bussresa till Fuji, Japans högsta berg.

Fortsätt med buss till Fujis femte station som ligger på 2 300 meters höjd, ungefär halvvägs upp på berget, och är ytterligare en utsiktspunkt för Fuji och de omgivande sjöarna (beroende på väder). Den femte stationen har även helgedomar, torii-portar, souvenirbutiker och kanske några klättrare som slutför sina förberedelser inför klättringen.

Därefter är det dags att njuta av en japansk lunch (om du väljer "+ lunch"-alternativet i kassan). Annars får du möjlighet att köpa din egen måltid. Sedan åker du till Ashi-sjön som ligger i närheten, i nationalparken Hakone. Beundra den vackra landskapet medan du gör en kort båttur över sjön, som är omgiven av berg, bland annat Fuji och Komagatake.

Sedan åker du upp till toppen av berget Komagatake med Komagatake-linbanan, en kabinbana som avgår från Ashi-sjöns strand och tar dig upp på berget Komagatake i en inglasad kabin med 360 graders panoramautsikt. När du når toppen kan du njuta av utsikten över Ashi-sjön och Fuji. Du kan också ta en kort promenad längs en av vandringslederna på bergstoppen.

Efter besöket i Komagatake går busstransfern till snabbtåget (Shinkansen) och kvällsavgången som tar dig tillbaka till Tokyo Station.

Recensioner

Viators resenärsomdömen

4,5
2 884 omdömen
5 Stjärna
4 Stjärna
3 Stjärna
2 Stjärna
1 Stjärna
Z
, okt 2018

Vi hade oturen att utflykten avgick precis efter typhonen slog till. Alltså var femte stationen på Fuji inte möjlig att nå med bil eller buss. Båtturen gick inte heller på den utlovade sjön och man kunde inte komma upp till Komagate heller på grund av vinden. Alltså fick vi inte dem utlovade utsiktsmöjligheterna. Det kunde inte guiden hjälpa och hon gjorde sitt bästa för att göra resan ändå till en intressant upplevelse. Jag kan dock tycka att naturupplevelserna inte borde ersättas med ett kort akvariumbesök utan med annan naturupplevelse. Till exempel efteråt körde vi förbi en liten by med ett tempel vid en sjöstrand. Hade vi stannat där i stället så hade jag varit mycket nöjdare.

L
, maj 2016

Jättebra

H
, sep 2015

Bra med sanabbtåget hem

J
, mar 2015

Jag besökte Japan 1 vecka i Augusti, och hade bokat en tur till Fuji, det blev resans höjdpunkt, en jättebra guide berättade hur mycket som helst om både Japan och mt Fuji. Efter en god lunch åkte vi upp bland bergen, och kom ganska nära Fuji, vi hade tur med vädret då det var helt klart och ingen dimma, som kan förekomma, efter det en båttur på en sjö och en linbanetur, slutligen tillbakafärd till Tokyo med Shinkansen. En toppenutflykt. Rekomenderas. En annan sak bara, jag hade bokat till fel dag som jag omöjligen kunde följa med på, men efter ett telefonsamtal så löste sig det och jag kunde få byta dag, utan kostnad. Tack Viator.

A
, apr 2014

Fint upplägg och en bra guide, tyvärr råder man inte över vädret!! Vilket är extra viktigt just på denna tur som då är halva nöjet. Ett litet minus är att det inte var platsbiljetter på snabbtåget och en aning för nära Tokyo, endast en station körde tåget den höga hastigheten.

M
, dec 2013

Mycket bra tur där allt fungerade till 100 %. Att vi dessutom hade en underbar höstdag gjorde inte besöket på Fuiji och båtturen på Ashisjön sämre.

M
, jul 2013

Bra program men då vi hade otur med vädret så kunde vi varken se Mount Fuji eller njuta av omgivningarna runt Ashisjön. Bara regn och dimma mötte oss. Guiden var bra och resan med Shinkansen var minnesvärd.

C
, jun 2013

Trevlig dagstur med bra och personlig guidning. Informativt och lärorikt.
Möjligen bör man byta ut den korta båtturen mot att reservara platser på Shinkansen.

K
, nov 2018

First off, this tour was excellent. Packed day but fantastic. Restaurant was fantastic as well. If you are looking for something to do for a day, this was it. The only thing that could have made this better, more time at the stops to enjoy.

P
, nov 2018

Mt Fuji was in full glory, a clear day makes all the differnece. A long day but worth every second. Certainly recommend the bullet train return trip.


mobile_o
Har du problem med att boka online?
+46 8 446 822 37
Ring +46 8 446 822 37
Produktkod: 2142TYO_F800_F820

Upptäck liknande saker att göra