Musica a Palazzos ”vandrande” operaföreställning i Venedig

 • Plats: Venedig, Italien
 • Varaktighet: 2 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 101,15

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Ta del av magin med ”vandrande opera” under en två timmar lång operaföreställning i Palazzo Barbarigo Minotto i Venedig. Den här aftonen fylld av opera, sång och musik framförs av den hyllade ensemblen Musica a Palazzo som består av sångare och musiker i världsklass. Under föreställningen rör sig ensemblen tillsammans med publiken genom palatsets vackra salar. I och med att sångarna bara befinner sig någon meter ifrån dig och att de överdådiga rummen skapar en autentisk miljö, kommer du att känna dig som en del av föreställningen och inte bara en i publiken. Välj bland tre klassiska operaföreställningar eller ett urval duetter.
Välj den föreställning du vill se vid bokningen. Du kan välja mellan Barberaren i Sevilla, La Traviata och Rigoletto, ett urval omtyckta opera- och kammarmusikduetter (mer information om föreställningarna finns i resplanen). Sedan tar du dig kvällstid till Palazzo Barbarigo Minotto i centrala Venedig.

1400-talspalatset Barbarigo Minotto ligger vid Canal Grande och är den perfekta scenen för Musica a Palazzo, den hyllade ensemblen som framträder med sin ”vandrande” operaföreställning. Ensemblen består av sångare och musiker i världsklass som framför de olika scenerna i en serie intima och historiskt inredda salar. Det skapar större samspel med publiken och göra att rummen blir en del av scenografin.

När du anländer kan du ta in palatsets vackra interiörer, med venetiansk barockkonst, stuckaturer, fresker och storslaget möblemang.

Du kan köpa ett libretto (texten till operan) och ta plats i den sal där den första scenen spelas. När musikerna och sångarna stämmer upp kan du helt gå upp i deras virtuosa sång och musik.

Med varje ny akt eller scen flyttar du tillsammans med aktörerna vidare till en ny sal. Det gör att du blir en del av själva operan. Sångarna rör sig runt i rummet medan de framför sina arior och duetter, och många salar är upplysta av stearinljus, vilket ytterligare ökar föreställningens känslomässiga och romantiska stämning.

Under en av de två pauserna kan du dricka ett kostnadsfritt glas fruktjuice, läsk, prosecco eller rött eller vitt vin, och ta in den magiska miljön medan du inväntar nästa akt.

Efter den två timmar långa föreställningen kan du köpa en cd-skiva, dvd-film eller vykort från föreställningen du just sett. Sedan tar du dig tillbaka till hotellet på egen hand, kanske nynnande på din favoritaria.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Palazzo Barbarigo Minotto, centrala Venedig
Avgångstid:
Beroende på vilket alternativ som har valts
Varaktighet:
2 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Avslutas vid Palazzo Barbarigo Minotto

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

Barberaren i Sevilla
Kod: BARBER

En lättsam melodram i två akter av Gioacchino Rossini, med libretto av C. Sterbini. Föreställningen börjar kl. 20.30. Palazzo Barbarigo Minotto öppnar kl. 20.00

Från
USD 101,15
Prisinformation
La Traviata
Kod: TRAVIATA

Melodram i tre akter av Giuseppe Verdi, med libretto av F. M. Piave. Föreställningen börjar kl. 20.30. Palazzo Barbarigo Minotto öppnar kl. 20.00

Från
USD 101,15
Prisinformation
Rigoletto
Kod: RIGOLETTO

Opera i tre akter av Giuseppe Verdi, med libretto av F. M. Piave. Föreställningen börjar kl. 20.30. Palazzo Barbarigo Minotto öppnar kl. 20.00

Från
USD 101,15
Prisinformation

Mer information

Musica a Palazzos ”vandrande” operaföreställning i Venedig

Il Barbiere di Siviglia

Ingår:
 • Medlemskort (kortet täcker inträdet till föreställningen. Inga ytterligare avgifter eller biljetter krävs)
 • 1 glas prosecco, rött eller vitt vin, läsk eller apelsin- eller persikojuice per person under en paus
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Dricks (valfritt)
 • Libretto (kan köpas för ca 5 euro)
 • Vykort, cd-skivor och dvd-filmer av föreställningen (finns till försäljning)
Mer information:
 • Bekräftelse får du vid bokningstillfället när du bokar minst en dag före avresa. Bekräftelsen kommer då så snart som möjligt, i mån av tillgänglighet
 • Klä dig ledigt men snyggt
 • Vuxenpriser gäller för alla resande
Resplan:
Välj bland följande operaföreställningar:

La Traviata av Giuseppe Verdi – måndagar, torsdagar och lördagar
Melodram i tre akter med libretto av F. M. Piave

Barberaren i Sevilla av Gioacchino Rossini – onsdagar och söndagar
En lättsam melodram i två akter med libretto av C. Sterbini

Rigoletto av Giuseppe Verdi – fredagar
Opera i tre akter med libretto av F. M. Piave
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.