Venedig Super Saver: Rundtur till fots till Venedigs höjdpunkter och de små öarna på en dag med snabbinträde

 • Plats: Venedig, Italien
 • Varaktighet: 10 timmar 30 minuter (ung.)
Från USD 112,41

Visa prisguide

Lågprisgaranti

 • Spara
Kombinera en rundtur i Venedig med en båttur till öarna Murano och Burano med denna Venedig Super Saver, en blandning av två bästsäljande rundturer till ett rabatterat pris. Börja med en historisk förmiddagsrundtur till fots runt Venedigs höjdpunkter. Se Suckarnas bro, Marco Polos hus och andra landmärken och få snabbinträde till Markuskyrkan och Dogepalatset. På eftermiddagen åker du med båt till Murano för att se dess berömda glasblåsare i arbete och sedan fortsätter båtturen till Burano för ett besök i en fascinerande spetsmakarateljé.

Rundturens språk

Guide Engelska
Snabbinträde: Rundtur till fots till Venedigs höjdpunkter inklusive Markuskyrkan och Dogepalatset (3,5 timmar):
Möt din guide nära Rialtobron, Venedigs äldsta bro, och ge dig iväg på en 3,5 timmars lång rundtur till fots och upptäck stadens höjdpunkter.

Hör om Venedigs historia medan du tar dig fram på vindlande gator och små broar, och stanna vid Marco Polos hus. Lyssna på berättelser om upptäcktsresandens havsresor och promenera sedan på torgen Campo Santi Giovanni e Paolo och Campo San Luca på väg till Suckarnas bro.

Fortsätt in på Markusplatsen, den magnifika piazzan som Napoleon kallade ”den finaste salongen i hela Europa”, och hoppa över de långa köerna utanför Markuskyrkan.

Beundra den mosaiksmyckade interiören med din guide och besök terrasserna en trappa upp – ett område som de flesta rundturer inte når – och beundra vyerna i fågelperspektiv över piazzan.

Promenera sedan till Dogepalatset som en gång var ett hem för Venedigs doge och hov. Du får snabbinträde och en guidad rundtur till palatsets höjdpunkter, inklusive dess praktfulla fresker av Tintoretto och Veronese.

Efteråt kan du njuta av 1,5 timmar på egen hand före rundturen till Murano och Burano. Du kan till exempel använda tiden till att handla souvenirer, njuta av lunch (på egen bekostnad) eller bara titta på folk från ett kafé.

Rundtur till Murano och Burano (5 timmar):
När det blir dags tar du en naturskön båttaxiresa till den närbelägna ön Murano som är känd för sitt vackert färgade glas.

Besök en glasblåsarverkstad och se de skickliga hantverkarna i arbete. Se på när glaset blåses, färgas och formas till en rad olika produkter, och besök ett glasvisningsrum för att beundra och kanske köpa några färdiga föremål (på egen bekostnad) till rabatterade priser.

Därefter går båtturen vidare till grannön Burano. Fotografera regnbågsmålade hus längs kanalerna, och hör om öns spetsmakartradition i en spetsateljé.

Se spetsmakarna i arbete och hör mer om varför detta utsökta hantverk är en utdöende konst. Du kan titta på spetsprover och kanske köpa några minnessaker (på egen bekostnad) till rabatterade priser innan rundturen avslutas med en båttur tillbaka.

Nya foton för rundturen


Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Centrala Venedig
Avgångstid:
Kl. 09.00 (var på plats senast 08.45) – Venedigs höjdpunkter och Dogepalatset

Kl. 14.30 (var på plats senast 14.15) – Murano och Burano
Varaktighet:
10 timmar 30 minuter (ung.)
Information om returresa:
Nära Markusplatsen ca kl. 19.30

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT

Engelska

Mer information

Venedig Super Saver: Rundtur till fots till Venedigs höjdpunkter och de små öarna på en dag med snabbinträde

Venice

Ingår:
 • Engelsktalande guide
 • Liten grupp på 25 personer eller färre
 • Snabbinträde till Markuskyrkan
 • Inträde till Markuskyrkans terrasser
 • Snabbinträde till Dogepalatset
 • Demonstration av glastillverkning på Murano med guidning på engelska
 • Demonstration av spetstillverkning på Burano med guidning på engelska
 • Rabatt i butiken vid glasblåsningen och spetstillverkningen (10 %+ beroende på varan)
 • Båttransfer tur och retur
Ingår inte:
 • Dricks
 • Upphämtning och avlämning på hotellet
 • Mat och dryck
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Extra säkerhetsåtgärder kan förekomma på vissa platser p.g.a. skärpt global säkerhet. Det leder till att det kan uppstå förseningar vid obligatoriska säkerhetskontroller för att komma in på de platserna. Extra säkerhetsåtgärder kan också medföra att storleken på väskor som får tas med in begränsas. För att undvika störningar eller att du inte släpps in rekommenderar vi starkt att du undviker att ta med stora handväskor, väskor eller ryggsäckar på rundturen. Markuskyrkan förbjuder uttryckligen stora väskor, paraplyer och stativ. Dessa föremål måste checkas in i bagageförvaringen utanför, så du kan missa en del av rundturen för att göra det.
 • Det blir en paus från kl. 13.00 till 14.15. Det är kundens ansvar att ta sig tillbaka till mötesplatsen till kl. 14.15 för starten av rundturen till Murano och Burano
 • Det är besökarens eget ansvar att befinna sig vid mötesplatsen 15 minuter innan turen börjar. Gäster som kommer sent kan inte tas om hand och missade turer eller biljetter kan inte återbetalas
 • I den här rundturen ingår ganska långa promenader, och det finns ett antal branta trappor på Markuskyrkans terrasser. Bekväma skor rekommenderas
 • Vi beklagar att vi inte kan ta emot gäster med rullstol eller funktionshinder som kräver särskilt stöd. Vi kan inte heller ta med barn- eller sittvagnar på våra grupprundturer
Kuponginformation
För den här aktiviteten kan du visa upp en papperskupong eller en elektronisk kupong. Vad är det här?
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan startdatumet för upplevelsen.