Biljett till museet Albertina i Wien

 • Kod för rundtur: 2420P79
 • Plats: Vienna, Österrike
 • Varaktighet: En till fyra timmar
Från USD 15,31

Visa prisguide

Lågprisgaranti

Du måste ha med en utskriven papperskupong för den här aktiviteten. Vad är det här?
 • Spara
 • Information

Albertina har en av världens största och mest värdefulla samlingar av grafisk konst. Den här samlingen, som grundades 1776 av Prins Albert av Saxe-Teschen, består nu av ca 65 000 teckningar och cirka en miljon grafiska tryck på papper från alla de största perioderna inom konsten, från sengotik till samtida konst: från Dürer och Michelangelo till Rubens och Rembrandt, och från Klimt, Schiele och Monet till Picasso, Warhol och Kiefer.

Albertina har inte bara världens största och mest värdefulla grafiska samlingar, med verk som Dürers "Hare" och Klimts kvinnostudier. Den senaste utställningen presenterar moderna mästerverk som sträcker sig från Monet till Picasso och Baselitz. Som Habsburgs största residenspalats dominerar Albertina den södra änden av det kejserliga palatset, vid en av de sista kvarvarande fästningsmurarna i Wien.
Sedan det öppnades på nytt 2003 har Albertina presenterat ett imponerande antal utställningar, främst med konstverk från 1400-talet fram till idag. Med sina speciella Albrecht Dürer-, Picasso- och Van Gogh-utställningar har Albertina lockat ett rekordstort antal besökare under de senaste åren. Albertina är ett av Österrikes mest populära museer, vilket gör det till en stor attraktion för kulturintresserade besökare från hela världen. 
Det är dock betydligt mindre välkänt att Albertina är den första österrikiska konstinstitutionen som systematiskt samlar in samtida och historiska fotografier. Och dessutom fokuserar man på arkitektur!

Schemauppgifter

Välj en månad för att se en kalender med information om tillgängliga platser och avgångar.

Avgångsdatum:
Avgångsplats:
Albertina
Albertinaplatz 1
1010 Wien
Avgångstid:
dagligen från kl. 10.00 till 18.00
onsdag och fredag till 21.00
Varaktighet:
En till fyra timmar

Prisinformation

Klicka på länken nedan om du vill kontrollera priser och tillgänglighet för önskat resedatum. Våra priser uppdateras fortlöpande, så att du alltid får tillgång till lägsta möjliga pris.

DEFAULT
Kod: DEFAULT


Kuponginformation

En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten, enligt krav från vår lokala återförsäljare. Vad är det här?

Mer information

Biljett till museet Albertina i Wien

Albertina Outside

Ingår:
 • Inträdesbiljett till museet Albertina
Ingår inte:
 • Mat och dryck
 • Transport till och från attraktioner
Mer information:
 • Du får bekräftelse vid bokningstillfället
 • Barn måste åtföljas av målsman
 • Rullstolsanpassad
Information om lokal arrangör:
Fullständig information om arrangören, inklusive lokalt telefonnummer på resmålet, anges på kupongen med bokningsbekräftelsen. Våra produktchefer väljer bara de mest erfarna och pålitliga arrangörerna på varje resmål, så att du slipper gissa dig till vilka du bör välja.

Avbokningspolicy

All försäljning är slutgiltig med en avbokningsavgift på 100 procent.